Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Thursday, July 02, 2009

Ποιος σου είπε ότι ζω σ' έναν κόσμο από συνήθεια

Και μιας και ο Koyan είναι πάλι στα Αμστελόδαμα (τί μας φέρνεις είπαμε?? Στο πάρτυ μεθαύριο θα έχετε και από την καλή την τεκίλα???), για μια βόλτα για παρέα στην πολυαγαπημένη μου φιλενάδα δεν χρειάζεται καν σκέψη!!!!
;-Ρ

-Να φτιάξω καφέ στο φανταστικό ποτήρι από φυσητό γυαλί?
-Άσε, σου φτιάχνω εγώ στο σέικερ!!!
Πλλλλλλλγφφφφφφφφφφφ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
-Εεεεεεεχμ.... μάλλον το καπάκι κλείνει από την άλλη μεριά...
-ΧΑΧΑ, δεν βαριέσαι, τώρα μπορώ να γλύψω την μπλούζα άμα έχω έλλειψη καφεΐνης!! Θα την έχω σαν την πετσέτα του Άρθουρ Ντεντ!! (Πάντως, αυτός ο καφές σας, σαν μούφα μου φαίνεται... δεν κάνει καν λεκέ άμα τον ξεπλύνεις λίγο!!!! Άσε που είναι πολύ δροσιστικό να κυκλοφορείς με βρεγμένο μπλουζάκι!!!!)

.....
-'Ηρθαν τα βιβλία σου από το Amazon!
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ!!!! ΦΙΛΕΝΑΔΕ ΜΟΥ!!!!! Λοιπόν, χωρίς πλάκα, καλά που μεγαλώσανε τα πιτσιρίκια και είναι ανεξάρτητα, οπότε έχουμε αρκετά περισσότερο χρόνο για διάβασμα (και βόλτες και βόλτες)!!!! Γιατί έχω ήδη πάρει άλλη μια στοίβα από το σχολείο!!!!
;-)))))

.....
-Τον σολωμό θα τον κάνουμε σάντουιτς?
-Κάτσε, να το απολαύσουμε το πράγμα.... Dip με αγγουράκι και Philadelphia, σε φρυγανισμένο ψωμάκι, με μοσχάτο Λήμνου!!!
-Α, ωραία, το άλλο μπουκάλι κράτα το για την επόμενη φορά, γιατί οδηγώ κιόλας... λοιπόν? Τι πράσινα μυρωδικά έχουμε για τα παραπάνω?
-Χοχο, τα πάντα...
;-Ρ

Αλλά, ρε συ φιλενάδα, καλά θυμηθήκαμε το επίμαχο (Koyan, πού είσαι να μου τα πετάξεις από το μπαλκόνι όπως την άλλη φορά, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ξεχάσαμε όμως τα καλαμάκια!!!! Δεν βαριέσαι όμως? Έχουμε και το πάρτυ λέμεεεεεεε!!!!!!
;-D

8 Comments:

Blogger sitronella said...

Φιλενάδα μετά από το γλυκό κρασάκι, 4 φέτες ψωμί με φιλαδέλφια και σολομό (η κάθε μια), 2 πακέτα πατατάκια (τις ξέχασες αυτές τις ατασθαλίες), τεράστιο επισόδειο fringe και τόσο μπουρουμπούρου, σιγά μη θυμηθούμε τα καλαμάκιαααααααα
χααχαχαχααχαχαχαχαχαχαα
Πάλι καλά που θυμηθήκαμε τα υπολοιπα να λες (και θα έχεις να ταΐσεις και τον κόσμο σήμερα).

11:03 am

 
Blogger Sophia said...

@sitronella
Την άλλη φορά θύμισέ μου να πάρω τον άλλον τον σολωμό, που δεν έχει τόσο τσίτσι μίτσι!!! Πατατάκια με γιαούρτι παρακαλώ.... (είδες όμως, έχω ωραίες ιδέες, πρέπει να παραδεχτείς!) Χοχοχο, τα υπόλοιπα είναι που μετράνε παιδί μου!!!! Όσο για το τάισμα του κόσμου, είμαστε γρήγοροι εμείς.. να δεις που θα προφτάσω να φτιάξω ΚΑΙ γλυκό!! (Μιλάμε, ή βήχουμε εδώ πέρα?)
;-Ρ

11:11 am

 
Anonymous Anonymous said...

καλά, άλλο τίποτα από φαγοπότια κάνετε εσείς???

12:16 pm

 
Blogger Sophia said...

@krotkaya
Μα, φυσικά, ένα σωρό πράγματα!!! Απλά, (δεν ξέρω πώς γίνεται...) συνδυάζονται πάντα (ΠΑΝΤΑ όμως σου λέω...) με κατιτίς φαγώσιμο εις την νιοστή... Και μη φανταστείς απαραίτητα τίποτα γκουρμεδιές... Η ειδικότης μου είναι τα ταψιά και οι γάστρες με τα κλασσικά φαγητά!! (Είμαι μεσογειακός τύπος, πώς να το κάνουμε!!!) Η φιλενάδα πάλι, ΚΕΝΤΑΕΙ στα γλυκά και στα φαγητά!!! (Psst... άλλωστε, το blog έχει και ανήλικο κοινό, δεν μπορούμε να λέμε όλα όσα κάνουμε, αυτά τα μοιραζόμαστε σε live και όχι σε e-live mode!!)
;-Ρ

12:48 pm

 
Blogger An-Lu said...

Να ζηλέψω τώρα ή αργότερα;

9:07 pm

 
Blogger Sophia said...

@An-Lu
Δεν υπάρχει λόγος, ούτε τώρα, ούτε αργότερα, δεν κάνουμε τίποτα συγκλονιστικό, απλά ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με ανθρώπους που αγαπούμε και εκτιμούμε!! Εκεί βρίσκεται το μυστικό!
;-)

12:42 am

 
Blogger Stefanos said...

A χα!! Πήρες Wheel of time ε; Άντε καλή διασκέδαση!! ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ AES SEDAI, KATΩ ΚΑΙ Η ΣΤΡΙΓΓΛΑ Η NYNAEVE (μετά το 3ο βιβλιο θα καταλάβεις την οργή μου..)

Και ξεκατίνιασες και τον Dawkins!! Εύγε. Θα πάθεις μεγάλη πλάκα με το Blind Watchmaker από την αρχή. Πρώτον με τα biomorphs (γαμώ τις ιδέες) και δεύτερον με το κομμάτι με τις νυχτερίδες!! εξαιρετικό!!
(Πήρες και το Selfish gene μήπως;)

12:44 pm

 
Blogger Sophia said...

@Prophet Estarian
XAXA, κάτω, κάτω!!! (Κάτσε να σου συμπαρασταθώ τώρα, μη χάνουμε χρόνο!! ;-Ρ)
Το Blind Watchmaker το είχα διαβάσει κάτι χρόνια πριν, αλλά ήθελα να το πάρω να το έχω, και το Selfish Gene, από τα 18 μου είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία μαζί με τον Terry Pratchett!! Και τώρα που είμαι πάαααρα πολύ πλούσια (μα τι λέω, είδες? Τελικά βαράει ο ήλιος εδώ στον νότο!) αποφάσισα να τα αγοράσω για τα διαβάζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Χεχεχεχε....

6:57 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home