Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Wednesday, June 10, 2009

Summer, summer, summer

Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών (αντιστέκομαι σθεναρά στον πειρασμό να μεταφέρω τις τηλεβλακείες που άκουσα όλες αυτές τις μέρες από τους τηλεανόητους και τους τηλεπαρμένους πολιτικούς μας...) δείξανε ότι στον μικρόκοσμο που με βγάζουν τα βήματά μου, διπλασιάστηκε το ποσοστό των ανθρώπων με τους οποίους δεν θα μπορέσω ποτέ να έρθω σε συνεννόηση και συμφωνία αποψεων και θα αντιπαθητικιαστούμε (κόλλησα από τα πιτσιρίκια και φτιάχνω λέξεις...) άμεσα και σε έντονο βαθμό, εννιαπλασιάστηκε όμως το ποσοστό αυτών που μπορούμε να συννενοηθούμε και, δυνητικά, να συναναστραφουμε (what gives? Ήρθανε νέοι κάτοικοι και δεν ενημερώθηκα? WOW...)

Περιστοιχιζόμαστε από ιδέες και απόψεις που δεν είναι παρκαρισμένες σε μια μεριά σύμφωνα με το μικροπολιτικό συμφέρον, αλλά από ιδέες αναζωογονητικές, γεμάτες όρεξη, πάθος και δημιουργία!! (Έχουμε και Φεστιβάλ σε λίγες μέρες, λέμε... Και ένα σωρό συμπληρωματικά δρώμενα!!)
;-)

Και κυρίως, είμαστε πολύ μα πολύ μακριά, από τα μπλοκαρισμένα μικρά ανθρωπάκια που όλο και αυξάνονται γύρω μας....

Γιατί, όπως και να το κάνεις, είναι δύσκολο να μην τα ξεχάσεις όλα, κοιτώντας τον ήλιο να βουτάει στη θάλασσα, ακούγοντας το γέλιο ενός μωρού, και με το φεγγάρι να καραδοκεί να πιάσει την ματιά σου έτσι όπως ξεπροβάλλει πίσω από τους λόφους... Και σήμερα, παρήγγειλα τα δύο μου lime, και τις καινούριες γλάστρες με την μέντα... Γιατί αρχίζουμε πλέον να δοκιμάζουμε τον βαθμό εξάτμισης, σε διαφορετικούς εξωτερικούς -πλέον- χώρους, με διαφορετικές συνθήκες (είμαστε επιστήμονες άνθρωποι εμείς... ΑΜ ΠΩΣ!!!)
;-Ρ

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Αυτό με τις λεξούλες να το προσέξουμε λίγο όμως, καλά;

2:18 pm

 
Blogger Sophia said...

@Darthiir the Abban
Άσε, άσε, προσέχω, αλλά με αυτά που βλέπω στα γραπτά κάθε μέρα, θα κλαπώσω καμιά ώρα κάνα δάχτυλο σε κανένα καπάκι, και μετά, ποιός σε ακούει....
;-Ρ

2:49 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home