Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Sunday, November 02, 2008

Sweet dreams

...are made of this...
;-D

Και για όποιον διαφωνεί... χοχοχοχο, τα πολεμοφόδια έτοιμα!!!

Και επειδή τα γενέθλια πάρτυ στο stoapeirέικο είναι φανταστικά και ανεπανάληπτα, (δεν συζητάμε τα μεζεδικλίκια της φιλενάδας και την καταπληκτική τούρτα) το blog αυτό δηλώνει φαντατικό μέλος και οπαδός!!!!!
;-D

Perdon, ο Han Solo δεν είναι αυτός?? (Την επόμενη φορά να βάλουμε τα καινούρια LEGO, χοχοχοχο, εγώ θα γλύψω μετά όλα τα κάτω τουβλάκια...)
;-D

Και επίσης, την επόμενη φορά, παρακαλώ να ζωγραφίσουμε με δαχτυλομπογιές το Death Star πάνω στο _Fabia_ και όχι σε άσχετα μέρη και να πετάμε εκεί τα πυρομαχικά... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ στην οργανωτική επιτροπή!!!!

Εχμ... αυτός ο Γιόντας δεν είναι κάπως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΣ?? Άσε που μόλις τον βλέπω μου έρχεται μια πελώρια λαχτάρα για καπουτσίνο!!!!
;-D

O Darth Vader έφαγε πολύ ξυλίκι στο πάρτυ... (ρε φιλενάδα, άλλη φορά να παίρνεις φουσκωτά φωτόσπαθα, είναι πολύ πιο μαλακά!!!)
;-D

Use the force, Luke, use the force....

Use the force, Princess Leia, use the force!!!

Και με το πέσιμο της νύχτας, η ώρα των ενηλίκων: go green!!! (Don't make me angry, don't make me angry!!!)
;-D

Εισαγωγή πακέτων κολλητών από διπλανό νομό (στο ένα πακέτο παίρνετε άλλο ένα δώρο) για το πρωινό της Κυριακής, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε και ΠΟΛΥ φαν των εκδρομών με εκπαιδευτικό περιεχόμενο (και φαΐ, και φαΐ) και το Fabia, με φρέσκο καφέ στις φλέβες του (εντάξει, και 2 κομμάτες ηφαιστείου με ολίγην λάβα), τραγούδησε όλη την διαδρομή από την Καλαμάτα μέχρι την Αρχαία Μεσσήνη (τρομερό... 5 τραγούδια δρόμος...)!!!! Όχι τίπτις άλλο, για να θυμηθούμε και τα παλιά, που καθόμασταν κάτω στα χώματα με τα λαπιτόπια αγκαλιά και γράφαμε δελτία τύπου δίπλα στο κλίμα κάτι καλοκαίρια πριν, που ήταν κάπως πιο Jenga το μαγαζί!!!

Οk, εντυπωσιακό, δεν λέω... Stairway to heaven...
;-D
Χμ... Αρχαίο Braille???
;-D

A, καλά, άμα δεν τα σκάσεις, τύχη γιοκ (regardless of time and place, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα)...

To στάδιο, ultra φανταστικό (θέλω να κάνω βαρελάκια στα πρανί, θέλω να κάνω βαρελάκια στα πρανίιιιιιιιιι). Και για περισσότερες πλεροφορίες, εδώ.

$@#%@#$%!$! Όταν το κάνει ο Spiderman, φαίνεται παιχνιδάκι...
;-D

Πολύ κατά του σκοταδισμού οι αρχαίοι... και μετά από μια καταπληκτική συζήτηση με τους φύλακες του Μουσείου, διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά το αληθές των απόψεών μας για τον τρόπο που τα παιδιά πρέπει να επισκέπτονται αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία: ενημερωμένα, με φύλλα εργασίας και όχι χύμα στο κύμα!
;-D

Αυτή η θέα, κάτι μου θυμίζει.... Α, ναι, τα μπριτζολικά που τσακίσαμε και πριν μερικά χρόνια (απίστευτο, δεν θυμόμουν το στάδιο και θυμόμουν τις καρέκλες της ταβέρνας και το τί είχαμε παραγγείλει...)
;-D

Και ανάμεσα στα μεζεδάκια και τα κρέατα (εκείνο το γουρουνόπουλο μόνο που το σκέφτηκα χρειάζομαι κουβά για τα σάλια, και όχι απλή σφουγγαρίστρα...) μια ακόμα καταπληκτική συζήτηση, για ποσοστό ευθύνης στην άγνοια και το τις πταίει που ο κόσμος παραπαίει (παρακαλώ, άνευ σχολίων για ομόηχες λέξεις...). Το θέμα μας είναι, ο προσδιορισμός του συγκεκριμένου σταδίου που θεωρείς ότι η άγνοια έχει μετατραπεί σε βλακεία, γαϊδουριά και ανευθυνότητα, με λίγα λόγια, πόσες φορές είναι θεμιτό να πεις κάτι σε κάποιον (ή και κατά πόσο χρειάζεται να πεις κάτι σε κάποιον όταν αφορά θέματα απλής λογικής) ώστε να αλλάξει την συμπεριφορά του? Για μένα, όποιος διαθέτει στοιχειώδη ευφυΐα, πρέπει από κάποιο σημείο και μετά (ας πούμε στην ηλικία των παιδιών που έχουμε στο σχολείο) να μπορεί να αντλεί και να επεξεργάζεται πληροφορίες από το περιβάλλον του και να τις αξιοποιεί... Ιf not... well, then... look around you...

(Όπα, εδώ καλό σημείο για drift, ρε παιδιά!!!)

(Μήπως όμως να αλλάξω λάστιχα πρώτα???)

Μπουχουχου... θέλω να ανέβω σε αυτό το τοιχαλάκι (εντάξει, το άλλο δεν ήταν τόσο ψηλό...)

Jengaaaaaaaaaaaaa.... (φου, φου... πέσε ρε....)

Καλός ο πύργος, θα τον πάρω, τυλίχτε μου και έναν έξτρα δώρο...

Μα γιατί να μην μπω μέσα?? ΤΙ??? Φεύγουμε?? Όχι ρε παιδιά... έχουμε τόσο τείχος να περπατήσουμε.. Να σκαρφαλώσουμε... να μπούμε μέσα... να ανεβούμε πάνω....

Άντε, καλά, θα κάνω υπομονή.... (Λίγο όμως... γιατί είπαμε, θέλω να το σκαρφαλώσω αυτό το τείχος!!! Έχει και κάτι κυκλάμινα εκεί που περιμένουν να τα φωτογραφίσω....)
;-D

4 Comments:

Blogger sitronella said...

Ποιός Χαν Σόλο παιδάκι μου;;; Και καλά, τα ρόδια να μην τα είχες καταλάβει. Τον Όμπιουάν όμως; Α, δεν ξέρω τίποτα, πρέπει να κάνουμε μια ολονυκτία Star Wars να φρεσκαριστείς λιγάκι!
Το Fabia σου ευχαρίστως να το πυροβολήσουμε! Την επόμενη φορά (δεν χρειαζόμαστε δικαιολογίες του τύπου "πάρτυ". Όποτε το έχεις λίγο βρώμικο -σχεδόν ποτέ ε;; χαχαχαχαα- μας έχουν μείνει μερικές νερόβομβες :) ).
Όσο για την Αρχαία Μεσσήνη, ζηλεύω. Δεν έχω πάει ποτέ. Να άλλη μια εκδρομή που πρέπει να κανονίσουμε.

8:54 am

 
Blogger Sophia said...

@stella
Ναι μπρε, αλλά μου φέρνει όμως και στον Χάνει Σόλο (εγώ βρε δεν ξέρω τον Όμπιουάν? Και τον Όμπιτου και δεν συμμαζεύεται... άλλος δεν θυμόταν ακριβώς πότε έγινε Darth Vader ο Ουρανοπερπατητής!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΓΙα αυτο, ΝΑΙ ΝΑΙ να κάνουμε ένα sequel όλα τα Star Wars, αν και αυτό το πρώτο με τους ανεγκέφαλους διαλόγους, δεν είμαι σίγουρη πως θα το δω χωρίς να βγάλω κανένα σπυράκι...

Κοίτα, να το ζωγραφίσουμε όμως και λίγο το Fabia... μου λείπουν τα σχέδια στα παράθυρα από παιδικά χεράκια!! Ή ακόμα καλυτερότερα, να κάνουμε τέχνη στην σκόνη του!!! ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟ FABIA MOY?? Ξέρεις και άλλους να καθαρίζουνε το αμάξι τους με Dettol?
Στην Αρχαία Μεσσήνη μην ανησυχείς, θα πάμε πάααααααρα πολύ σύντομα, και με ανήλικους και χωρίς (για να ανεβάσουμε λίγο και τον βαθμό δυσκολίας..)
Μην ξεχνάς, αύριο που έρχομαι, το βράδυ ψηνόμαστε για τσίπουρα....
;-D

9:33 am

 
Blogger Unknown said...

Μα καλά, ΤΙ σχέση έχει ο γιόντα με τον καπουτσίνο;;; :o

2:44 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Χοχοχοχοχο, άμα είσαι καλό παιδί, θα σου πούμε κι εσένα!!!
>;D

2:55 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home