Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Thursday, November 06, 2008

Quantus tremor est futurus

Well, no time to get bored in Ancient Olympia, και οι εργασίες του πρώτου Διεθνούς Εργαστηρίου με τίτλο: «Διαχείριση του Κινδύνου Καταστροφών στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς», στο Συνεδριακό Κέντρο ΣΠΑΠ, από τo World Heritage Centre της Unesco, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, γέμισε την σημερινή μέρα, και αναλαμβάνει και τον ίδιο ρόλο για το αυριανό μας πρωινό!!!

Έι, παιδιά, φυσάει εκεί, βάλτε καμιά πέτρα ακόμα γιατί το μπανεράκι το βλέπω αερόστατο... (ωραίο το γραφιστικό συνολάκι, μπερδεγουέι..)
;-D
Και φυσικά, αφού ήρθε το K9 και έλεγξε για εκρηκτικά το χώρο (ο Μπαγκς είπαμε?? Θα έρθει μετά και ο Μπάνυ??) ήρθε μετά και το βαρύ πυροβολικό για να κυρήξει την έναρξη του εργαστηρίου! (Χοχο, το μπαλόνι για τις νεροβόμβες το πιάνει ο Μπαγκς?)
;-D

Χμ... η "αυταπάρνηση" που ακούσαμε, είναι το να αρνούνται τα αυτιά σου να ακούνε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις?? (Ψιτ... αυτοί οι έρημοι οι συμβασιούχοι, ΠΟΣΗ αυταπάρνηση πια να δείξουνε??? Ή και αυτοσυγκράτηση??? Εγώ πάντως, από κάποιο σημείο και μετά, έδειξα την αυτοσυγκράτηση του Αρκά....)
;-D

Και όλοι βουρ, στο Σύγγρειο, για τα εγκαίνεια της ψηφιακής έκθεσης!! Άντε, άντε, τυχερούληδες, τώρα θα μπορείτε κι εσείς οι κοινοί θνητοί να απολαύσετε τα παιχνίδια που μας αρέσει να ζουλάμε!!!!

Χοχο, Fujitsu-Siemens ήταν τα PDA?? Χιχιχι, αφού σας το είπα... πάρτε κάτι άλλο...
;-D

Shoot them, guys!!! Kαλά λέει και το διπλανό κάθισμα, με τόσα φλας θα έχει κάνει τζιτζί μαύρισμα, ούτε σολάριουμ!!! Α, και υπόψην, δεν είναι playstation αυτό το πράγμα με το χρονολόγιο... πηγαίνει και με το ένα χέρι!!!!
;-D
Ναι, ναι, είπαμε, αυτό το θέλουμε...
;-D
Και τώρα που το σκέφτομαι, και το δεύτερο δεν θα έδειχνε άσχημα στο γραφείο!!!
;-D

Έλα, άντε να τελειώνουμε, έχουμε και ανακοινώσεις να παρακολουθήσουμε (ok, και ένα καφεδάκι στα πεζούλια!!!)
;-D
Τα όπλα του αιώνα μας, έτοιμα!!!
;-D

Περιμένοντας τον Γκοντό??
;-D

Ωπ... κάπου το ξέρω εγώ αυτό!!!!! Είπαμε, γεύση σοκολάτα, μην επαναλαμβανόμαστε!!! (Να δω τι θα κάνατε χωρίς την τσάντα μου!!!)
;-P

A.. δηλώσεις, είπαμε... με φόντο το Κρόνιο!!!!
Και αφού τελειώσαν οι φιέστες και τα συναφή, το καλύτερο μέρος της ημέρας άρχισε, με τις ανακοινώσεις των μελών της UNESCO , του ICOMOS, του ICCROM, και ταξιδέψαμε μέσα σε πολιτικές διαχείρισης καταστροφών, risk management, είδαμε case studies από την Ρωσία, την Ουγκάντα, το Νεπάλ.

Σημαντική, η ανάγκη εθνικής πολιτικής όσον αφορά όχι μόνο την διαχείριση, αλλά κυρίως την πρόληψη για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς ανά τον κόσμο. Όλες οι ανακοινώσεις, εκπληκτικές και to the point. Κρίμα που δεν ήταν κανένας πολιτικός για να ακούσει...
;-D

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Ωωωω και; Δε βρήκαν εκρηκτικά;

10:33 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Εκτός από μένα εννοείς?? (Χοχοχο)
;-D

2:15 pm

 
Blogger lakis said...

Ενδιαφέροντα όλ' αυτά. Αλλά ακούει κανείς;

2:29 pm

 
Blogger Sophia said...

@Λάκης Φουρουκλάς - Lakis Fourouklas
Κατ' αρχάς, ακούμε εμείς... Και το λέμε...
;-D

2:54 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home