Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Sunday, October 26, 2008

Να σ' αγαπώ πιο πολύ, να σε φυλάω από την κακία

-Δημήτρη, τι δώρο θέλεις για την γιορτή σου?
-Θέλω ένα σελοτέιπ!! (???!! Γκα?)
-Εντάξει, θα σου πάρω ένα σελοτέιπ, για σκέψου όμως και τί άλλο θέλεις...
-Εντάξει, θέλω 2 σελοτέιπ!
(Πολύ φτηνά το ξεβγάζουμε αυτό το παιδί... θα μας τα μασήσει αργότερα όλα μαζεμένα λέτε? False sense of security, σαν την θειά του ένα πράμα...)
;-D

Γιατί ο πολυαγαπημένος ανιψιός, έχει μανία με τις κατασκευές, τα τυλίγματα, τις κόλλες και τα συναφή και ευτυχώς που μας έκανε οικονομία μέχρι τώρα, γιατί από τα Χριστούγεννα ξεκινάμε τα καλά με τα Meccano, τα Technic, τα Star Wars, και το πιό αγαπημένο μου φυσικά, Mindstorms!!!! Και τώρα που το σκέφτομαι, αφού δεν μου χαρίζετε που δεν μου χαρίζετε το υβριδικό της Lexus, δεν μου παίρνετε κανένα τέτοιο?? (Πσστ... ή και όλα τα προηγούμενα... δεν λέει να χαρίζεις παιχνίδια σε πιτσιρίκια που δεν είσαι προετοιμασμένος να παίξεις κι εσύ ο ίδιος... χοχοχοχοχοχοχοχο..)
;-D

9 Comments:

Blogger philos said...

Να σας ζήσει και να ναι πάντα πολυμήχανος!
:)

10:58 am

 
Blogger Sophia said...

@philos
Μερσούμε, μερσούμε... έπρεπε να βάλω και την φωτό, που είναι μικρούλης μικρούλης, με την πιπίλα και το κατσαβίδι στο χέρι, χοχοχοχο!!!
;-D

11:00 am

 
Blogger lakis said...

Μπράβο στο παιδί. Αναγνωρίζει την αξία των πραγμάτων. Μέρα καλή

2:06 pm

 
Blogger Unknown said...

Άσε τα υβριδικά και βολέψου κι εσύ με κανά σελοτέιπ!

Κρόνια Πολλά ;)

10:47 am

 
Blogger Sophia said...

@Λάκης Φουρουκλάς - Lakis Fourouklas
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Ναι, ναι, ειδικά άμα είναι και πολύχρωμα...
;-D

@darthiir the abban
ΧΑΧΑ, γιατί, βγαίνουν τα LEGO και σε μη υβριδικά??? (Άντε ρε, αφού ζουλεύεις μήπως το τέρας που θέλω είναι πιο ωραίο από την Πανακότα, σε έχω καταλάβει εγώ!!)
Μερσούμε μερσούμε, εορτάζουμε κάθε μέρα εμείς..
;-D

11:41 am

 
Anonymous Anonymous said...

Κι εσύ βρε θεια τσιγκούνα, χάθηκε να του πάρεις *τρία* σελοτέϊπ;;;;

Να τον χαίρεστε τον ζούζουνο και μπράβο για τις προτεραιότητές του! Το παιδί θέλει αυτό που θέλει, όχι αυτό που θα έπρεπε να θέλει. Άψογος. :^)

2:20 pm

 
Blogger Sophia said...

@mpampakis
Χιχιχι, το σετ έχει μέσα από τρία χρωματιστά σελοτέιπ.. τι νόμιζες?? Η θεία δεν είναι τσιγκούνα, απλά δεν γεμίζει τα παιδιά με πράγματα που δεν χρειάζονται, κάπου πρέπει να έχουν την αίσθηση του μέτρου, με καταλαβαίνεις πιστεύω! Αν ζήτήσει δυο (όταν τον ρωτάω, όχι στο άσχετο αν δεν τα χρειάζεται ή δεν θα τα χρησιμοποιήσει) θα του πάρω δύο, και θα τον βάλω να σκεφτεί πως μπορεί να χρησιμοποιήσει απλά πράγματα (και λιγότερο αγοραστή πλαστικούρα ή χαρτούρα, γιατί φρικάρω και λίγο πρέπει να σου πω) για να φτιάξει αυτό που θέλει... Είμαστε και λίγο της cheap και trash art σε αυτό το μαγαζί!!Τίποτα να μην πηγαίνει χαμένο...
ΧΑΧΑ, έτσι έτσι.. από τον Αη Βασίλη τα Χριστούγεννα, ζήτησε πολύχρωμα χαρτόνια για κατασκευές.. Απίστευτο?? Μιλάμε για total budget 5 ευρώ!! Περιττό να σου πω ΠΟΣΟ εκστασιάστηκε!
;-D

2:30 pm

 
Blogger grfilip said...

Αυτό με το Mindstorms μου άρεσε ιδιαίτερα!!!!

Γρηγόρης
;-)

7:21 am

 
Blogger Sophia said...

@grfilip
Χιχιχιχι, είδες, είδες??? Λοιπόν, πότε είπαμε θα μου πάρετε ένα? Άντε, θα σας αφήνω να παίζετε κι εσείς (για να μαθαίνουν και οι μικρές!!)
;-D

8:17 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home