Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Saturday, December 29, 2007

Από το πάρκο στη Μυροβόλο

Βόλτα στην Καβάλα, και κάναμε ακόμα λίγο πιο βαθιά τα βήματα του παρελθόντος στην Μυροβόλο, όπως ακριβώς τα χρόνια τα παλιά κατά συρροήν, με τον dermes, του οποίου το φανταστικό post δημοσιεύτηκε πράγματι προχτές και δεν σας κάνει πλάκα γιατί το είδα κι εγώ, με τα ίδια μου τα μάτια (και με καθαρότατα γυαλιά, για να μην λέτε δηλαδής...). Και όχι μόνον αυτό, αλλά στην Πρωινή της ίδιας ημέρας, με το ίδιο θέμα, άρθρο του παλιού μας φιλολόγου με το ίδιο συμπέρασμα!! Χοχοχο!!! Δάσκαλε, καλά μας τα έμαθες τα γράμματα, κοίτα τι παιδιά έβγαλες!!!! Σου αξίζει άλλο ένα τραγούδι σαν αυτό που σου γράψαμε στο σχολείο!!!! (Βρε, τι πήγα και θυμήθηκα!!! Κουμπάρεεεεεεεεεεε, πιάσε την κιθάραααααααααα!!!)
;-D

Και μιας και είπα κουμπάρος, Disney Monopoly το χριστουγεννιάτικο δώρο νονάς στο καταπληκτικό μου βαφτιστήρι (εντάξει, και βιβλίο δώρο, αυτό εννοείται...) και κάτω στα πατώματα, με τον Κόρκυ να κάνει την βελέτζα και την κουμπάρα να κάνει cheesecake, νονά και βαφτιστήρι το ρίξαν στα πάρε δώσε (να πως θα μάθει το παιδί πρόσθεση και αφαίρεση....) ώσπου να μάθει να διαβάζει, γιατί μετά, ακολουθεί το Trivial Pursuit!!!! Βαφτιστήριιιιιι, του χρόνου που θα πας πρώτη, σου έχω άλλο επιτραπέζιο για να κολλήσουμε!!! Χοχοχο!!!

Και επειδή ο κουμπάρος είναι παιδί που πιάνουν τα χέρια του και εμείς παιδιά που και τα δικά μας γουστάρουν τραινάκια, ιδού και το καινούριο μπλιμπλίκι χωρίς όμως τα καινούρια έπιπλα ακόμα (σπιτάκια, ανθρωπάκια, και λοιπά μπαρμπαδάκια!!)!! Τουτ τουυυυυυυυτ!!!!
;-D

Ανιψιός και βαφτιστήρι προσπαθούν να αποσυντονίσουν τα τραινάκια του κουμπάρου!! Λοιπόν, κουμπάρε, άντε, τελείωνε με αυτό το σετάκι, γιατί όπως κατάλαβες, η νονά του παιδιού σου πρέπει να αποκτήσει και αυτή το δικό της (και για να δεις τι καλή που είμαι, θα κάνω κι εγώ τα μισά βαψίματα και κολλήματα)!!!! Μόνο που εγώ θα βάλω λιγότερο αλπικό τοπίο, γιατί ζούμε και στους τροπικούς, όπως και να το κάνουμε!!! Δουλειά λοιπόν!!!

Και επειδή πολύ καιρό την γλύτωνα ενώ όλοι οι άλλοι ήταν αποδεκατισμένοι γύρω μου, αποφάσισα κι εγώ, να αφεθώ για λίγο στα δίχτυα της ίωσης που έχει κατασπαράξει και όλον τον υπόλοιπο πληθυσμό, μιας και μου σερβιρίστηκε σε πολυτελή συσκευασία ανιψιάς! Ιδού λοιπόν, στη φωτό, η αιτία και η θεραπεία! ("Θεία, θεία, μα, μα!!!" το οποίο σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση "χώνω την μύτη μου στο στόμα σου με φόρα πριν προφτάσεις να αμυνθείς"). Αλλά είπαμε, έδωσα ευκαιρία στην ίωση να έρθει και να αποχωρίσει, όσον ακριβώς χρόνο μου πήρε να διαβάσω την τριλογία του Philip Pullman, το οποίον, 2 μέρες. Η συνέχεια της θεραπείας, στα μαγαζιά και τα καφετσιπουραδομπαράκια της Θεσσαλονίκης!!
;-D

4 Comments:

Blogger nyctolouloudo said...

χρόνια πολλά και ευτυχισμένα μαζί με αυτούς που αγαπάς!!

νταξ, τα τρενάκια δεν τα ήθελα ποτέ αλλά για μονόπολη και γενικά επιτραπέζια πετάω την σκούφια μου!

5:56 pm

 
Blogger YO!Reeka's said...

εντάξει, το τρενάκι είναι ΤΕΛΕΙΟ θέλω κι εγώ :( :(

4:58 pm

 
Anonymous Anonymous said...

Κι εγώ είχα τρενάκι!Έκανε τουτ-τουυυυτ κι έβγαζε και καπνό!Αμέ!;)

Καλή Χρονιά!
Να περνάς υπέροχα!!

5:55 pm

 
Blogger Sophia said...

@nyctolouloudo
Χιχι, μερσί μερσί, τα όμοια! Και άμα λάχει, παίζουμε και ένα trivial pursuit όταν θα ξαναπατήσετε στους τροπικούς μας!
;-D

@yo@reeka's
XAXA, καλά, θα σου στείλω τα blueprints κατά το Πασχακαλόκαιρο που θα στριμώξω τον κουμπάρο να μου φτιάξει και το δικό μου!!!
;-D

@εύη
Εγώ δεν είχα κανονικό, αλλά motto μου είναι το "Ποτέ δεν είναι αργά!" οπότε όπως καταλαβαίνεις....
Μερσί για τις ευχές!
;-D

8:33 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home