Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Monday, October 08, 2007

Relax!! Take it easy!!!

Ποιός το πίστευε, πως το φανταστικό Fabia θα προσπερνούσε στην Εθνική το θρυλικό Lexus RX 400h, (η δόξα κράτησε κάπου 2 λεπτά....) και μάλιστα πως θα το συναντούσε και στον πηγαιμό για την Θεσσαλονίκη, αλλά και στο γυρισμό!!! Το ίδιο αυτοκίνητο, μα καλά, what are the chances of that happening? Είπαμε ζήτω τα υβριδικά SUV?? Να πούμε, να πούμε!!! Και για όσους δεν μου πήραν δώρο στη γιορτή και στα γενέθλιά μου, τους ενημερώνω πως είναι κινητές εορτές και είμαστε πάντα ανοικτοί για το κοινό μας, άντε, chip in!!! Και άμα δεν σας αρέσει αυτό (tough luck, τα άλλα υβριδικά τζιποειδή αργούν) είναι και το Prius!! Άντε, γιατί το καημένο το Fabia νομίζει πως είναι τζιπ και όλο την πατάει από κάτι πέτρες και κάτι κακοτράχαλα, μόνο στη Θεσσαλονίκη βρίσκει την υγειά του, που είναι παρκαρισμένο συνήθως!!

Και επειδή αναφερόμαστε στη Θεσσαλονίκη, το rellllax με dark "l" παρακαλώ!!!! Ένα ΠΣΚ γεμάτο με πολύ γέλιο, ακόμα πιο πολύ κέφι, (μα πάρα πολύ γέλιο λέμε....), καταπληκτική παρέα που έγινε ακόμα μεγαλύτερη και μια μάπα έκθεση, που μας απογοήτευσε πλήρως αλλά είπαμε να πούμε καλά λόγια μόλις μας δώσουν τα κλειδιά του Tuareg, για το οποίο έχουμε ήδη κλείσει διαδρομές!! Η Infosystem λοιπόν, κάθε χρόνο και χειρότερα, αφού λέμε πως μάλλον από του χρόνου αντί να πληρώνουμε (όχι ότι πληρώσαμε δηλαδής....) για να την δούμε, θα μας πληρώνουνε!!! Κρίμα, γιατί μας βόλευε ως τοποθεσία και χρόνος, αλλά θα πάρουμε το αίμα μας πίσω, σε ένα μήνα, στη dte!!! Άντε γιατί θα μου μείνει κανένα απωθημένο που δεν ζούληξα τίποτα Appleοειδές!!!

Φυσικά, το μόνο που άξιζε στην έκθεση, ήταν το Joomla Event, στο οποίο περάσαμε φανταστικά όλοι, παλιοί και καινούριοι γνώριμοι, ακονίσαμε τα μυαλά μας, τα μαχαίρια μας (ωραίο ήταν βρε παιδιά το ψαρονέφρι αλλά λίγο!!!), τις γλώσσες μας, ο Κωνσταντίνος έγινε ακόμα πιο διάσημος από ό,τι ήταν ήδη, αφήσαμε λίγο συκώτι αλλά κάναμε καινούριο από τα γέλια, κάναμε λίγο πιο πλούσιους τον Τερκενλή και τον Χατζή, πήραμε τα κρασιά μας, τσακίσαμε τους δρόμους, μυρίσαμε ένα σωρό μπαχαρικά (περίεργο, δεν χορεύανε όμως....) και ένα σωρό άλλα που δυστυχώς το κοινό θα πρέπει να αναμένει τις βιογραφίες μας για να ενημερωθεί πλήρως, τώρα αρκεστείτε στα λίγα αυτά ψίχουλα!!

Φυσικά, από την διαδρομή δεν έλειψε και η απαραίτητη βόλτα για να ζουπήξουμε τα φανταστικά ανίψια τα οποία εκτός από κατσαβίδια και άλλα, έχουν και επιδόσεις σε παιχνίδια λογικής (χιχι, φανταστείτε να κλείσει και τα 4 ο νέος, έχουμε ακόμα τρεις μήνες!!)

Όσο για το τρομερό ερώτημα που σημάδεψε την σημερινή μέρα του "τι είναι καλύτερο από ένα καινούριο λάστιχο" η απάντηση πασιφανώς, είναι "ένα ακόμα πιο καινούριο λάστιχο!!!". Ρέκβιεμ λοιπόν για ένα Dunlop που έπαιξε με το Fabia για 11 ημέρες και 1958 χιλιόμετρα!! Στη θέση του, ένα ίδιο Dunlop, με (ελπίζω....) πιο ανθεκτικά μαγουλάκια, όπως είχανε τα προηγούμενα Bridgestone τα οποία αποδείχθηκαν πολύ αξιόμαχα στις συνδιαλαγές τους με ανόητα μπάζα!!!

(Μήπως να το κράταγα για κούνια???)
;-D

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Προφανώς το τζιπ σου χρειάζεται. Αλλά βρε παιδάκι μου δεν ήταν ανάγκη να πας να χαλάσεις το λάστιχό σου για να μας το αποδείξεις :-)
Τέλειο σ/κ πάντως και ελπίζω να έρθουν ακόμα καλύτερα! Ζήτω τα ταξίδια!

9:26 pm

 
Blogger Unknown said...

Αααχχχ... Σαλόνικα....

1:01 pm

 
Blogger snikolas said...

Μάλιστα… έτσι που σε κόβω… ερπυστριοφόρο χρειάζεσαι εσύ και όχι αυτοκίνητο! ;p

3:04 pm

 
Blogger Sophia said...

@στέλλα
XΧΑΧΑ, ε, είπα να προβάλλω ένα ακόμα επιχείρημα για τους άπιστους!Σκέψου πόσα πράγματα θα χωράει το τζιπ μαζί με πόσους από μας!! Και θα έχει και πρίζα για το laptop!!! Όσο για το Σ/Κ, άλλη φορά θα φροντίζω να ξεχνάτε τα πράγματά σας στο Fabia και όχι από εδώ και από εκεί!!! Και επίσης, τι εννοείς απλά ελπίζεις, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ήδη έρχονται καλύτερα! (Ψιτ, κλείσε τραπέζι στο ρακομελάδικο...)

@darthiir the abban
Μήπως εννοείς Σαλλλλλόνικα?
;-D

@snikolas
Κοίτα, αν το ερπυστριοφόρο παίρνει παιδικά καθισματάκια και έχει πορτ μπαγκάζ σεβαστών διαστάσεων, επίσης αναπτύσσει ταχύτητες που μας επιτρέπουν να κάνουμε την διαδρομή Ολυμπία-Θεσσαλονίκη σε 7 ώρες, βιβαίους, να το συζητήσουμε το πράγμα!Αλλιώς, θα συνεχίσω να αγοράζω λάστιχα για τρακτέρ (χμ... pas mal...)

6:03 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home