Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Wednesday, August 22, 2007

Union of the Snake

This year's snake surprise, we caught it on its way down the stairs of the swing and the outside couch and photographed it like mad! We let it live, till two days later when it crossed the path of the family snake killer, and ended its days eaten by the ants.



;-D

4 Comments:

Blogger Klearchos said...

Το καημένο το φιδάκι...

2:56 pm

 
Blogger Unknown said...

Και ποιός είναι ο killer;

(Τσιμπούσι τα μυρμίγκια ρε παιδάκι μου...)

1:55 am

 
Anonymous Anonymous said...

Ο γιος μου με δυο φίλους του παίζουν στο περιβόλι, πρίν 2-3 εβδομάδες. Βρίσκουν ένα σκουλήκι. Το βγάζουν από το χώμα, το βάζουν στο τσιμέντο και το κοιτάνε. Ο δικός μου έρχεται και μου λέει το εξής αμίμητο "Βρήκαμε ένα φίδι". :^)

Μετά βέβαια έδειρε τους δυο φίλους του γιατί είχαν αρχίσει να το βασανίζουν έως θανάτου, ενώ αυτός ήθελε να το ξαναβάλει στο χώμα για να πάει να βρει το σπίτι του. Δεν μπορώ να πω οτι με στεναχώρησε η επιθετικότητά του.

12:43 pm

 
Blogger Sophia said...

@klearchos
Είδες, κι εγώ αυτό είπα!! Αφού δεν ήταν οχιά!

@darthiir the abban
Killer daddy (στους νεότερους έχουμε απαγορέψει την δολοφονία φιδιών που ΔΕΝ είναι οχιές), γιατί το βρήκε στα πράγματα που παίρνουν τα εγγονάκια στην θάλασσα, και όπως καταλαβαίνεις, θέλησε να προστατέψει τις επόμενες γενιές από επώδυνα νήγματα! Τα μυρμήγκια γενικώς τα τρέφω καλά, συνήθως με σαρανταποδαρούσες, με κανένα σκορπιό, και πέρσι με 3 φιδάκια που κάναν εισβολή στο σπίτι μου μέσα, γιατί ενώ στο έξω δεν έχω πρόβλημα, εντός της οικίας μου παν ερπετό, απαγορεύεται ρητώς. Επιτρέπονται μόνο οι αράχνες και τα σαμιαμίδια (συμπαθητικά και εντομοκτόνα!!).
;-D

@mpampakis
XAXAXA!! Κι εγώ δεν θα στενοχωριόμουν!!! Βέβαια, ο δικός μου ανιψιός θα ρώταγε κιόλας "θεία, το φίδι μπορούμε να το μαγειρέπθουμε?" Πάντως κι εμείς, τα σκουλήκια που βρίσκουμε στη θάλασσα, τα ξαναβάζουμε στην άμμο μετά (να δω πως θα τον μάθω να δολώνει του χρόνου που θα είναι τεσσεράμιση με τέτοιον αλτρουισμό...)
;-D

10:19 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home