Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Friday, October 05, 2007

Me gusta viajar!!!

Και επειδή τα κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα στους τρεις νομούς της νότιας Δυτικής Ελλάδας μάλλον δεν είναι αρκετά για το Fabia, δοκιμάζουμε τα καινούρια λάστιχα, homeward bound!!! Το τριήμερο περιλαμβάνει εκτός από τα γνωστά πιτόγυρα (sorry guys, δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εδώ στον εξωτικό νότο η έννοια γύρος και τυροκαφτερή, απλά δεν παίζει...), τις γνωστές κρεπάλες και τον ανεφοδιασμό με κρασιά (ζήτω οι οινοπαραγωγοί φίλοι!!!!!) την καθιερωμένη επίσκεψη στην Infosystem, και μάλιστα, χεχε... θα joomlaρουμε ασύστολα αυτή τη φορά!!!

Θα μας βρείτε, εκτός από τους χώρους της έκθεσης (εμένα κολλημένη σε καμιά οθόνη Apple, ή car pc, και σε διάφορα άλλα gadgetοειδή) στα γύρω καφέ και μεζεδάδικα, και θα κάνουμε και μια ωραία βουτιά στα μαγαζιά με μπαχαρικά! Θα μας ξεχωρίσετε γιατί θα είμαστε οι μοναδικοί που θα γελάνε συνέχεια και ασύστολα, χωρίς να βιάζονται!!
Life is gooooood!!! Don't forget to live it!
;-D

2 Comments:

Blogger Thodoris said...

Πάντως, όσο αφορά στην Infosystem, κάθε πέρσι και καλύτερα...

12:50 am

 
Blogger Sophia said...

@drteddy
Και κάθε πρόπερσι μη σου πω.... 'Άστα, χάλια η έκθεση, σχέτη απογοήτευση, αλλά είχαμε το joomla event που αντιστάθμισε τα πράγματα!!! Και το ραντεβού ανανεώνεται για την dte!!!!!
;-D

2:53 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home