Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Friday, May 22, 2009

Parlami di te, io ti ascolterò

Και επειδή ο πολυαγαπημένος κολλητός και οι Διαδρομές (έλα όλοι οι Καβαλιώτες να γραφτείτε κι εσείς μέλη...) διοργανώνουνε πάντα εξαιρετικές εκδηλώσεις, στις οποίες διακτινιζόμαστε μερικές φορές και εμείς οι μακρινοί, πάρτε και την επόμενη προγραμματισμένη, και δείτε την μέσω ίντερνετ!!!

Ο πολιτιστικός σύλλογος Διαδρομές διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο
«Ευρωεκλογές: Οι άλλες επιλογές»
με σκοπό την παρουσίαση ορισμένων πολιτικών κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο μας στις Ευρωεκλογές, πέρα από τα πέντε που βρίσκονται στην ελληνική Βουλή. Στόχος του συλλόγου είναι η συμβολή στην καλύτερη ενημέρωση των ψηφοφόρων, η παρουσίαση κάποιων επιπλέον επιλογών καθώς και η δυνατότητα γνωριμίας των πολιτικών θέσεων και των ανθρώπων που τις εκπροσωπούν.
Τα κόμματα που θα παρουσιαστούν είναι: «Δημοκρατικοί», «Δράση» και «Οικολόγοι Πράσινοι». Για την επιλογή των κομμάτων ο σύλλογος φρόντισε ώστε να εκπροσωπηθεί το σύνολο σχεδόν του πολιτικού φάσματος, με γνώμονα τη σοβαρότητα της προσπάθειας και την πληρότητα των θέσεων.

Ομιλητές θα είναι:

Από την «Δράση», ο Αντύπας Καρίπογλου, μέλος της διοικούσας επιτροπής της ‘Δράσης’ και δεύτερος μετά τον Στέφανο Μάνο στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος

Από τους Δημοκρατικούς, ο Γιάννης Σακιώτης, αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος.

Από τους Οικολόγους Πράσινους, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα, 25 Μαΐου, στις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας και θα μεταδοθεί ζωντανά στο ίντερνετ από το site των Διαδρομών στην διεύθυνση www.diadromes.net.
;-D

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home