Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Wednesday, May 27, 2009

Είναι γνωστή η συνταγή για να περάσεις καλά

-Καλά, ακόμα να το τελειώσεις αυτό το βιβλίο? Βαρέθηκα να βλέπω το ίδιο εξώφυλλο!
-Τι να κάνω, ας με βάζατε περισσότερες φορές στο διάδρομο αντί για επιτήρηση μέσα, να το τελειώσω μια ώρα αρχύτερα! Και προχτές που είχα μαζί τα ενδιαφέροντα, πάλι μέσα ήμουν!
-Τέλος πάντων, δεν περνάει η ώρα με τίποτα! Και ξεχάσαμε και τα κυάλια!
-No worries, έχω το Trivial στο Fabia...
-KAI ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ? Για φέρε.... Θα παίξεις εσύ?
-Μα, αφού λέμε είμαι μέσα σήμερα.... Άλλωστε, δεν θέλω να ανεβάσω χοληστερίνη, θα πάρω πρώτη όλα τα τυράκια αν παίξω! (Άσε, από την ησυχία στην τάξη έχω μετρήσει τρεις φορές όλα τα πλακάκια, έβγαλα το εμβαδόν της αίθουσας, και τώρα προσπαθώ να μετρήσω το ύψος με τρίγωνα...)
;-Ρ

Όχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή ενημερωθήκαμε χτες πως το εμβαδόν του κύκλου είναι ορθογώνιο και ο Θουκιδίδης πέθανε επειδή δεν άντεχε άλλο, μπήκαν μπρος τα μεγάλα μέσα διατήρησης ψυχικής ηρεμίας (τις παραλίες, τις βόλτες και τα τοιαύτα δεν τα λογαριάζουμε, μην ζουλεύετε κιόλας..) στο σχολικό ωράριο....
;-Ρ

10 Comments:

Blogger Unknown said...

Κατέβα βρε...

1:59 pm

 
Blogger An-Lu said...

Κουράγιο...

4:10 pm

 
Blogger Τουρνέ στα νησιά said...

κοπελιά μη λες τέτοια πράγματα θα μας πετροβολήσουν :-)
Άσε το μέσα δεν το παλεύω με τίποτα έχει 2 χάρτες μέσα η αίθουσα και έχω μάθει όλη την πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου (κώλο δεν είχε βάλει κάτω αυτό το παιδί, τι μεγαλομανία το είχε πιάσει δεν ξέρω θα σε γελάσω)

Υ.γ εμείς τελέψαμε σήμερα γιατί δεν γράφουν τα δικά μας ΑΟΘ

4:51 pm

 
Blogger Sophia said...

@Darthiir the Abban
Γιατί, όμως?
;-Ρ

@An-Lu
Ε, ναι, παίρνω λίγο κουράγιο από το γεγονός ότι δεν μοιράζομαι (ούτε και πρόκειται) το DNA αυτών που κατακρεουργούν το Πυθαγόρειο θεώρημα και λοιπά επιστημονικά δεδομένα, χοχοχοχο!
;-Ρ

@Τουρνέ στα νησιά
Προτιμώ το μάθημα παρά την επιτήρηση, απλά δεν την παλεύω την απόλυτη ακινησία... Ο διάδρομος όμως, καθώς και η αναπλήρωση στο γραφείο, συνάδουν ΑΠΟΛΥΤΑ με την προσωπικότητά μου και ευτυχώς το πάμε μία μέσα μία έξω!!! Άλλωστε, σε ένα ξένο σχολείο, δεν μπορείς να κάνεις και καμιά δουλειά να περάσει η ώρα, και η εκεί Λυκειακή, τα έχει κάνει όλα μέσα σε μια ώρα... Άσε που εμάς η αίθουσα ΔΕΝ έχει τίποτα στους τοίχους εκτός από ένα project για την ελληνική γλώσσα (δοκιμάζω να το διαβάσω από διάφορες αποστάσεις, ξέρεις, σαν τον πίνακα του οφθαλμίατρου ένα πράγμα) και τα 2... τονίζω, δύο, παιδάκια που γράφουνε, είναι πανήσυχα και πάνγλυκα και ευγενέστατα, δεν έχεις ΚΑΝ αντικείμενο επιτήρησης..
Άσε, εμείς έχουμε και ΑΟΘ και βέβαια, δεν πιάνω τις επιτηρήσεις στο κανονικό μου σχολείο, αλλά εκεί κουνιούνται τουλάχιστον τα πιτσιρίκια...
;-Ρ

5:16 pm

 
Blogger Unknown said...

Περί χοληστερίνης λέω...

Δοκίμασες να κάνεις γύρω γύρω την αίθουσα;

1:30 pm

 
Blogger Кроткая said...

lollll
προβλήματα που έχετε κι εσείς οι εκπαιδευτικοί...

9:32 pm

 
Blogger Sophia said...

@Darthiir the Abban
Άμα κατέβει κι άλλο από εκεί που είναι, θα φλιπάρει ο γιατρός μου (που νομίζει ότι δεν τρώω ΚΑΘΟΛΟΥ κρέας και δη πετσούλες...)!!
Εχμ... η αίθουσα δεν είναι και τόσο μεγάλη, άλλωστε δεν είναι σωστό να ενοχλούμε και τα παιδιά με το πέρα δώθε...
;-Ρ

@Кроткая
Μεγάλα, άσε... αυτήν την στιγμή έχουμε τριλήμματα και τετραλήμματα του τύπου
α) καφές και μπάνιο
β) μπάνιο και φαγητό
γ) καφές, μπάνιο, φαγητό, καφές
δ) σιέστα, καφές, μπάνιο, φαγητό
Τι να σου πω, ζούμε ένα δράμα... (Βέβαια, πρέπει κάτι να κάνουμε για να ξεπεράσουμε και το χτεσινό διαμάντι- απάντηση στην ερώτηση για να αναφερθούν κάποια από τα έργα του Δαυίδ, όπου μάθαμε πως "έφτιαξε πλατείες και καφενεία για τον λαό του, καθώς και διάφορα άλλα πράγματα")!!
;-Ρ

1:24 pm

 
Blogger Unknown said...

Μπααααα
Άμα του εξηγήσεις το concept με τα τυράκια θα καταλάβει...
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην ενοχλούμε τα παιδιά; Αυτά γιατί μας ενοχλούν; Εεεεε;

2:18 pm

 
Blogger Unknown said...

Εσύ δηλαδή φιλενάδα πώς είσαι τόσο σίγουρη για το πώς πέθανε ο Θουκυδίδης? Εγώ επιμένω τα παιδιά είναι μια χαρά, κάτι καθηγητές έχουν κόψει άλυσο!!!

6:49 pm

 
Blogger Sophia said...

@Darthiir the Abban
Μήπως όμως καλύτερα να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στις γρουνοπούλες και τις πετσούλες? Αφού νομίζει ότι δεν τρώω κρέας... ;-Ρ
Κοίτα, για τα ενοχλητικά, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Αυτά όμως είναι πολύ καλά παιδάκια, δεν λέει να τα ενοχλούμε!
;-D

@Alexia
Προφανώς και πέθανε λόγω του ότι δεν άντεξε να ζήσει, (μα δεν είναι μεγαλειώδης απάντηση? Εγώ την βρήκα πολύ εύστοχη!!) Αλλά εντάξει, υπάρχουν και κάτι κομμάτια που ανατρέπουν βρε παιδί μου τις θεωρίες της εξέλιξης (ο χαμένος κρίκος, είτε πρόκειται για μικρές είτε για μεγάλες ηλικίες!)
;-Ρ

8:35 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home