Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Sunday, November 23, 2008

Ο ουρανός συννέφιασε, ψιλή βροχούλα έπιασε

... αλλά στα μέρη μας, τίποτα πια δεν μας πτοεί, ούτε οι μπόρες, ούτε οι καταιγίδες, γιατί σε αυτήν την γωνιά, ένας ήλιος πάντα λάμπει μιας αρχίσαν οι ρυθμοί του Φεστιβάλ, αυτή την φορά με ρεμπέτικα για πιάνο και μπουζούκι!!! Οι «6 λαϊκές ζωγραφιές», έργο 5 για πιάνο, του Μάνου Χατζηδάκι και τα ρεμπέτικα τραγούδια των Τσιτσάνη, Μητσάκη, Χατζηχρήσου και Καλδάρα, στον Απόλλωνα! Και η φετινή κορδέλα για τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, κόπηκε!
;-D

- (Πσσττ... αυτό το έργο δεν το έχουμε ξαναδεί κάπου???)
- (Ναι, αλλά εκεί είχαμε βρε παιδί μου και κανένα ποτάκι και μεζέ στο τραπέζι...!!!)

-(Για μια στιγμή νόμισα πως θα τραγουδήσει...)
-(Άσε, κι εγώ... που θα πάει, θα τον πείσουμε την επόμενη!!! Πσστ... Χρήστο, Χρήστο....)

-(Ωχ, καλέ, αυτός ξανανέβηκε στην σκηνή...)
-(Έλα, έλα, βγάλε την κάμερα, τώρα που έφυγαν τα κανάλια, μπορεί να πει καμιά νότα.. Ω, ρε, χρυσό θα το πουλήσουμε το βίντεο στο CNN.... Α, τζίφος... τους μουσικούς παρουσιάζει....)

-Φτου... δεν βαριέσαι, έλα, για πάμε, έχει κρασιά το πρόγραμμα!!!!
;-D
Και έτσι, ξεκινάει ένα 15νθήμερο+ που ο Απόλλωνας γίνεται δεύτερο σπίτι, με ατελείωτες ώρες σε αυτά τα καθίσματα, με την οθόνη μπροστά μας, ένα ανοικτό παράθυρο στις γωνιές όλου του κόσμου!!
Εσείς? Δεν θα έρθετε λοιπόν???
;-D

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Φυσικά θα είμαστε όλοι εκεί(αν μας χωρέσει ο Απόλλωνας).Πάντως ρεμπέτικα(έστω και με version Χατζηδάκη)δε γίνεται...Χωρίς τσιγάρο και ποτό? Θα σηκωθεί ο Τσιτσάνης από τον τάφο του...

4:52 pm

 
Blogger Sophia said...

@Alexia
Έτσι, έτσι... παιδί μου, ο Απόλλωνας διαστέλλεται στο χώρο αν έχεις παρατηρήσει... Άσε που εμείς, έτσι κι αλλιώς, είμαστε στο κυριλόν, πάντα με την θέση μας και έτσι... ('νταξ', εκτός από τις τελετές έναρξης και λήξης που θέλω να πηγαινοέρχομαι..)Χλίδα... Άσε, αφού μου έλειψε εμένα το τσιγάρο (εντάξει, πουράκι εννούσα) και το ποτό, φαντάσου... Κοίτα όμως, άμα είναι να σηκωθεί ο Τσιτσάνης από τον τάφο του και να μας βγάλει κι άλλα ωραία, να ξανακάνουμε ένα τέτοιο.. για πες του Χρήστου...
;-D

2:58 pm

 
Blogger Unknown said...

Άψαλτος έφυγε...

9:25 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Χοχο, εμείς πάντως κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην φύγει ποτέ μέσα από την ψυχή μας!!!
;-D

9:58 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home