Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Wednesday, October 01, 2008

Βγάλανε τα όνειρα φτερά πετάνε...

...μέσα σ’ ουρανούς σαν τους αλήτες γυρνάνε
και σε σκέψεις που τα ‘χουν μόνο χωράνε.

Και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου (και τα πασπαρτού, εδώ που τα λέμε...) για την πολυσυζητημένη και βασανισμένη έκθεση (ρε, μήπως να την αναβάλλαμε, γιατί συμπάσχουμε με τα μωρά που πεθαίνουνε στην Κίνα, όσους ζουν σε εμπόλεμη ζώνη και δεν είναι δυνατόν εμείς να κάνουμε εκθέσεις όσο στον κόσμο υποφέρουν άνθρωποι, και μπλα μπλα μπλα... άσε που σήμερα το γατί του γείτονα είχε συνάχι και πολύ υπέφερε το κακομοίρικο.... Τι? Πως? Είμαι κακιά?) και όπως κάθε σωστός άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, στήνει στο παρά πέντε!!
;-D

Ομολογουμένως, μετά την άφιξη του καφέ επιταχύνθηκαν κάπως οι διαδικασίες, και κατά γενική παραδοχή, μπαίναν κάπως πιο αλφαδιασμένες οι φωτό στα ταμπλώ! (Όχι, αλφάδι δεν έχω στο Fabia... Παράλειψη, ε?)
;-D

- !@#$!@#$@#$!@ βίδα....
- Ώπα, Δάσκαλε, εκτός από πένσα, έχω και σταυροκατσάβιδα στο Fabia.... Για στάκα να στείλουμε κάποιον να τα φέρει... Ποιός πήγε για τους καφέδες είπαμε? Γιαααα έλα εδώ λίγο που σε θέλουμε...

...τα όνειρα πετάνε,
στον ουρανό γυρνάνε κι αν τα ΄χεις σου μιλάνε..

...Κι όλα καλά πηγαίνουν κι όλα καλά θα πάνε,
φαρμάκια κι αν πετάνε, στα μούτρα τους γυρνάνε.

Για αυτό κι εμείς, που είμαστε εκτός από large τύποι, επίσης πολύ σοβαροί, αξιοπρεπείς και καθόλου βαρεμένοι, σας καλάμε να μείνετε έκθαμβοι με το τι κάνουμε με τα pixels των μηχανών μας!! Είναι και μουλτιέθνικ οι φωτό.... Αμ, πώς?
;-D

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Έκθεση φωτογραφίας είπαμε, όχι διοργάνωση μιούζικαλ...

11:29 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Α, εμείς είμαστε multicultural τύποι, και έχουμε πολύ μουσική μέσα μας!!! (Μην ανησυχείς, δεν αυξάνεται το εισητήριο με τα χορευτικά!!)
;-D

11:35 am

 
Blogger lakis said...

Καλά περνάτε και όμορφα φωτογραφίζετε:) Α, και το μιούζικαλ που λέει ο από πάνω σας πάει...

4:03 pm

 
Blogger Sophia said...

@Λάκης Φουρουκλάς - Lakis Fourouklas
XAXA, ναι για το πρώτο, για το δεύτερο ναι επίσης, οι φίλοι μου είναι φανταστικοί φωτογράφοι, όσο για το μιούζικαλ, θα σας τραγούδαγα κιόλας, αλλά είπαμε να λυπηθούμε τις τζαμαρίες...
;-D

1:17 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home