Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Sunday, July 20, 2008

Ah, la luna la luna!!!

Φεγγαροσαββατοκύριακο, και περιμένοντας τους κολλητούς, τελειώσαμε τις κιμωλίες φτιάχνοντας κουτσό στην αυλή!

"Κ' εγώ φιάθω κουθό... κ' εγώ... πάθινο κουθό! Όλο φιάθω"

Το body painting εξακολουθεί να είναι αγαπημένη ασχολία μικρών και μεγάλων (έχουμε λίγο φύρα στην σοκολάτα καθόσον μέρος της καταλήγει στην μπανιέρα, κυρίως αυτό που βρίσκεται στα γόνατα και την κοιλιά, αλλά αποζημιωνόμαστε με πολύ γέλιο)! Στην φωτό, φέτες φρέσκου πορτοκαλιού καλυμμένες με σοκολάτα (72%... γιατί κάνουμε και υγιεινή ζωή στας εξοχάς...)!

Και μετά το relaxing στις παραλίες (όπου διαπιστώσαμε πως πράγματι, τα πεινασμένα παιδιά μπορούν να τσακίσουνε χωρίς δεύτερη κουβέντα και να τα ζητάνε κιόλας εθελοντικά, μαγισσοπιτάκια, άνετα -οι φλούδες της μελιτζάνας που περισσέψαν από την μελιτζανοσαλάτα με ντομάτα και τυρί σε πιτάκια, ένας συνδυασμός άνευ συνταγής, των παρακάτω: 1, 2, 3), ο Koyan σε δράση.... Kudos λοιπόν, για την καταπληκτική εγκατάσταση του άνωθεν στο δωμάτιο των φίλων, και επίσης....

... δια χειρός Koyan, (πάλι...) η πολυπόθητη μπασκέτα που για ένα χρόνο ήταν παροπλισμένη, και η ιδιοκτήτρια, υπέφερε από σύνδρομο στέρησης!!!! Ευχαριστώ, Koyan, ευχαριστώωωω, ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!
Α, και για να μην το ξεχάσω, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Koyan!!!
;-D

7 Comments:

Blogger ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ said...

Κυριολεκτικα και μεταφορικα, το πιο γλυκο body painting, που εχω δει!

Μετα τιμης,

Πυγμαλιων.

10:01 pm

 
Blogger Unknown said...

Παναγία μου...
Ντροπή βρε τη σοκολάτα...

10:44 pm

 
Blogger Sophia said...

@πυγμαλίων
ΧΑΧΑ, ναι, πράγματι, πράγματι, αν και η σοκολάτα είναι πολύ υγείας!!
;-D

@darthiir the abban
Κοίτα, την συγκεκριμένη την παίρνω σε ποσότητες που προκαλούν εγκεφαλικά στο ταμείο από το μοναδικό σούπερμάρκετ που την βρίσκω εδώ στα πέριξ, οπότε έχουμε άφθονη! 'Αλλωστε, η αναλογία γέλιου/φύρας σοκολάτας ήταν σαφέστατα υπέρ του πρώτου, οπότε, καταλαβαίνεις!!!
;-D

11:19 pm

 
Anonymous Anonymous said...

Παρακαλώ Σοφία μου, παρακαλώ :-)
Αν μπορούσαμε να βρούμε γιατί αυτός ο ανεμιστήρας κουνιέται τόσο πολύ κιόλας... τόσους έχω τοποθετήσει, μόνο ο δικός σου κουνιέται....

9:22 am

 
Blogger Sophia said...

@koyan
Λαμβάνεις υπόψη σου την σεισμικότητα της περιοχής? (Χμ... μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την έξτρα κίνηση για παραγωγή φραπέ....)
;-D

10:25 am

 
Blogger Unknown said...

Γιατί δεν παίρνεις χονδρική;

10:35 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Τον φραπέ? Τον Koyan? Τον ανεμιστήρα? Κοίτα, εγώ προς μεγάλη (μεγάλη όμως λέμε...) φρίκη των κολλητών και κάθε φυσιολογικού ανθρώπου, σπίτι μου και στο σπίτι των κολλητών πίνω κυρίως κουταλάτο καφέ. Με άνευ ζαχάρεως. Προς εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Όσο για τους ανεμιστήρες, το κολλητέικο πρέπει να τους παίρνει χαλαρά σε χονδρική, εμένα μου χρειαζόταν μόνο ένας, και αυτός, για τους φίλους!
;-D

10:56 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home