Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Friday, June 27, 2008

Deep in the bosom of the gentle night

Μα, εγώ, κύριε Πρόεδρε, μια κουζίνα και ένα πλυντήριο πιάτων πετάχτηκα να πάρω!!! Τώρα, αν βρεθήκαμε στην Σάντοβα να δοκιμάζουμε την αλμυρότητα των νερών και να συζητάμε για το πως θα κουβαλήσουμε τα παλιά κρασοβάρελα του Ηλία (πλάκα, πλάκα, και εκείνη η βάρκα έξω από το σπίτι, είναι πολύ ωραία!! Ηλίααααααα, κάνε ένα ουζερί στην αυλή!!!), είναι ένα μυστήριο! Μετά, μετακόμιση στην άλλη παραλία όπου κολυμπάγανε οι κολλητοί, στη δεύτερη βάρδια κολύμβησης, και ξαφνικά,..... κάστρο.... (θυμίζω, κύριε Πρόεδρε, εγώ μια κουζίνα και πλυντήριο πιάτων πήγα να πάρω...)
;-D

Είμαστε του πολιτισμού, τι να κάνουμε!!!

Η μακέτα του θεάτρου με τα σκηνικά.

Οι ηθοποιοί (ήταν interactive η αρχή και το τέλος, όπως είπε και η συνοδός στην έρευνα αγοράς -μα, ναι, είπαμε, κουζίνα και πλυντήριο πιάτων....).

Οι Εκκλησιάζουσες πριν αντροφορεθούν!!

Φωτογράφηση δια χειρός, άνευ υποστηρίγματος...

Και σύντομα, με τον αυτοσχέδιο τρίποδα!! Το μπουκάλι του νερού ανάποδα μέσα στην μια θήκη της τσάντας (αυτά τραβάς άμα έχεις κεφάλια μπροστά σου), η τσάντα πάνω στα γόνατα, και η (πολύπαθη) Olympus, στηριγμένη στον πάτο του μπουκαλιού!!! Και, voila!
;-D

Ακολουθεί μπαράζ psychedelic φωτογραφιών, (εθισμένοι στο click!)
;-D

....

....





Pretty creepy, huh?
;-D

Η Πραξαγόρα ανακοινώνει τα νέα μέτρα διακυβέρνησης!!

;-D







Και μιας και το ψάξιμο για ορειβατικά μπατόν σε Πύργο και Καλαμάτα δεν απέδωσε (εγώ, όπως ξέρετε, μια κουζίνα και ένα πλυντήριο πήγα να διαλέξω.... α, ok, και ορειβατικά μπατόν, φακό κεφαλής και carry mat, και επειδή ποτέ δεν αγοράζω πράγματα που δεν έχω προγραμματίσει, πήρα ένα καταπληκτικό σακ βουαγιάζ, και ένα σφυρί από το IDEA, και στο τσακ γλύτωσε ένας φανταστικός πτυσσόμενος φωσφοριζέ κώνος με φωτάκι, για emergencies, αλλά, που θα μου πάει, next week!!!) ως από μηχανής θεός, ήρθε σήμερα o Νικόλας, να δοκιμάσουμε τις εδώ παραλίες!!! Και επειδή η Πάτρα είναι πόλη με ενημερωμένα μαγαζιά και οι φίλοι είναι και πολύ φίλοι (Νικόλα, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώωωωωωω) αριβάρισε με το δώρο!!!! Και για να τον βοηθήσω να εμπλουτίσει τα λήμματα του λεξικού, στο δρόμο για την παραλία, μας δόθηκε η ευκαιρία να αντικρύσουμε πολλά δείγματα της σελίδας 71!!!! (Παραλίγο να δούμε και το ματς Τρένο-προπορευόμενα αυτοκίνητα, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος τους.... Εμείς πάλι, αφού είδαμε τις μπάρες κατεβασμένες με τα φώτα αναμμένα στην διασταύρωση του τρένου και τα αυτοκίνητα να περνάνε κανονικά από ανάμεσα, πρώτα πήραμε το 100 να ρωτήσουμε αν λειτουργούν σωστά, μετά τον ΟΣΕ και κάθισε ο συγγραφέας, σκοπός πριν το Fabia κάνει το crossover!)
;-D

Ιδού λοιπόν τα καινούρια μπατόν σαλέ (τα κάναμε και βόλτα στην παραλία...) με τα πράγματα σε κατάσταση ανακατωσούρας, μιας και αύριο, έχει τουρ στα ορεινά, και ποτάμι!!!!

Μέτρηση χρόνου στησίματος καινούριας σκηνής... (@#$@!$!@$!@ βάζα στον μανάβη από το ΙΚΕΑ...)

Και όλα είναι έτοιμα (λέμε τώρα...) για να στηθεί in situ (όστις βούλεται, μπορεί να πάρει με ανάθεση το στήσιμο και το ξεστήσιμο σκηνής, το ανταλλάσσω με φρέσκο, σπιτικό ψωμί, και γλυκό μήλο).
;-D

6 Comments:

Blogger Unknown said...

Ποιά διάλεξες τελικά;

(για την κουζίνα και το πλυντήριο πιάτων μιλάω...)

1:20 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Μία της AEG (από την τεράστια ποικιλία των δύο μοντέλων ανά εταιρεία...) και όσο για πλυντήριο, μάλλον ένα Bosch.
;-D

10:49 am

 
Blogger Unknown said...

Μμμμ

60άρια ή 90άρια;

5:09 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
60άρια.
;-D

2:45 pm

 
Blogger Unknown said...

Γιααααα σκέψου σοβαρά τα 90άρια...

Δε σε κάνω πλλάκα

2:38 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Τώρα είναι πλέον αργά, αλλά έτσι κι αλλιώς, με τα παραπάνω λεφτά προτιμώ να χτίσω έξω έναν φούρνο, για να ψήνουμε ψωμιά και γεμιστά!!!
;-D

3:07 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home