Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Wednesday, June 11, 2008

King of the bongo...

Έχετε πρόβλημα τοπικού πάχους? Αγύμναστους μύς? Μην ανησυχείτε, το νέο μοντέλο Power Plate "Egelados Pro" βρίσκεται εδώ για να σας συναρπάσει. Κυκλοφορεί σε μοντέλα από 3.4 έως και 4.5 Richter, με το κορυφαίο μοντέλο της επαναστατικής αυτής σειράς, να φτάνει τα 6,5 της κλίμακας. Για να απολαύσετε ολοκληρωμένα την εμπειρία που σας προσφέρει το Egelados Pro, συνδυάστε το με το με τα αξεσουάρ της σειράς "palio spiti", "dimosio ktirio", "ekklissia", τα οποία βρίσκονται σε μεγάλη διαθεσιμότητα στις περιοχές Αχαΐας και Ηλείας. Έχετε επίσης δυνατότητα επιλογής και έξτρα features, σε πολύ καλή τιμή αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσετε να βρείτε και το "katolisthisi", απαραίτητο αξεσουάρ για τον σύγχρονο πυρόπληκτο που θέλει να προσθέσει και την εμπειρία του σεισμόπληκτου στην ρουτίνα της καθημερινότητας.
Όλα τα μοντέλα μας έρχονται με εγγύηση ποιότητας πλήρους καταστροφής και μπορούν να συνδυαστούν και με τα local enterntainment models των δηλώσεων στα παράθυρα (τα οποία αποτελούν μοντέλα αντισεισμικής προστασίας μιας και βγαίνουν αλώβητα ακόμα και σε μεγάλα μεγέθη ανοησίας και βλακείας) για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, απαραίτητη σε κάθε σύχρονο άνθρωπο.
Απολαύστε λοιπόν κάθε καφεδάκι σας στη μαρίνα (Καλέ, κύριε, είναι αντισεισμικός ο φοίνικας?) γιατί η ζωή και η ευημερία δεν είναι πάντα δεδομένα για όλους τους ανθρώπους γύρω μας, και το καρουζέλ της ζωής, παίρνει και ανάποδες στροφές!!
Από τα δύο Π των γειτονικών νομών, (Πύργος - Πάτρα) που χορεύουν όλους τους χορούς τις πίστας τις τελευταίες μέρες!
;-D

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Α ρε το έχετε ρίξει στο πάρτυ εκεί κάτω και εμείς ανησυχούμε ;p

Να ρωτήσω, ανάλυση κύκλου ζωής έχετε κάνει στο προϊόν; Διαπίστευση διεθέτετε;

1:36 pm

 
Blogger An-Lu said...

Χορευταράδικο το προϊόν...να πιάσει τα λεφτά του τώρα το καλοκαίρι διότι το χειμώνα, προβλέπω κεσάτια ;-)

2:39 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Rockάρουμε εδώ, τι νομίζεις? Και τα σπάμε όλα όπως βλέπετε!! Πρώτο τραπέζι πίστα, σε όλο το τόξο, έχουμε εργολαβία όλη τη Δυτική Πελοπόννησο!!
Ο κύκλος ζωής του προϊόντος είναι αντιστρόφως ανάλογος από τον κύκλο ζωής των χρηστών του όπως βλέπουμε από τις μέλετες στο control group. Και διαπίστευση διαθέτουμε (ισχύει και για τελετές αφής...) και διαπίστωση!
;-D

@an-lu
Κοίτα, είναι που προωθείται όπως καταλαβαίνετε και η έννοια του κάμπιγκ ως τουριστικού μοντέλου της περιοχής (ξέρεις, ρίξτε τους τοίχους, επικοινωνείστε με τον διπλανό σας) για να μην σου πω πως είναι μια μελετημένη κίνηση για να νιώσουν αφομοιωμένοι με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και οι αθίγγανοι της περιοχής. Υπάρχει και πρόνοια να γίνει το προϊόν all year round. Στο μεταξύ, προσφέρουμε καταπληκτικά shaken martinis!
;-D

3:04 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home