Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Tuesday, May 27, 2008

Could we have kippers for breakfast?

Και εκεί που είμαι ανάμεσα σε !@#$!@$! βάσεις δεδομένων, με τον Koyan να είναι σε κατάσταση επιφυλακής για remote desktop στην περίπτωση που τα configuration files μου και το migration από μια εγκατάσταση σε άλλη, συνεχίσουν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση χτυπεί το κινητό, και ω, ως εκ θαύματος, το ακούω (πράγμα σπάνιο)! Ακολουθεί ο επόμενος διάλογος:


Κολλητή: ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΗΜΕΡΑ??
Εγώ: Ποιόν Κατσίκη? Έχει σήμερα εκδήλωση για τον Κατσίκη?? Που? (Στο μεταξύ θυμάμαι πως εκείνη ακριβώς την ώρα που μιλάω, εγώ έπρεπε να είμαι μαζί με τους άλλους συναδέλφους 24 χιλιόμετρα μακριά σε συνάντηση για την εφημερίδα μας και μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο, καθόσον το Joomfish λειτουργεί μεν στο Joomla, όχι όμως και στον εγκέφαλό μου...)
Κολλητή: (αμήχανα, προφανώς σκεπτόμενη τι χαζομάρα βαράει την φιλενάδα της) Το κατσίκι παιδί μου, που αναβάλαμε προχτές λόγω του live, το ξέχασες?
Εγώ: ..........

Και επειδή όπως ξέρετε, εμείς κάνουμε σωστές επιλογές όσον αφορά την διατροφή μας, και επειδή το πρωινό είναι το πιο βασικό γεύμα της ημέρας, αποφασίσαμε να πάρουμε πολύ νωρίς το πρωινό μας κόσμος και λαός, πριχού ξημερώσει και μας βάλουνε στόχο και οι άλλοι πεινασμένοι, με κατσικάκι λαδορίγανη, κατσικάκι ψητό, και γενικά, κατσικάκι!! Νάναι καλά τα παιδιά που βάλαν το πολύπαθο κατσίκι από το οποίο μόλις μείναν κάτι κόκκαλα για τα σκυλάκια της περιοχής!
;-D

10 Comments:

Blogger snikolas said...

Θα εκδικηθώ! Ναι ναι ναι ναι ναι δεν θα περάσει έτσι!

9:17 am

 
Blogger Unknown said...

Δύο κούτες Aegean με κατσικάκι για τους υποφαινόμενους και γρήγορα παρακαλώ αλλιώς.... >:)

12:40 pm

 
Blogger Sophia said...

@snikolas
V for Vendetta (ή P for pantseta?) AAAAAAAARRRRRRRRGGGGGGGGGGGHHH!!!
;-D

@darthiir the abban
Τώρα η αλήθεια είναι πως από το κατσικάκι δεν έχουν μείνει ούτε τα κόκκαλα πλέον, αλλά θα σας έχουμε στα υπόψην μας για delivery, όμως εδώ δεν πετάει η Aegean, άμα θέλετε κάτι σε F16, να το κοιτάξουμε το πράγμα!
;-D

1:53 pm

 
Blogger An-Lu said...

Ό,τι πρέπει είναι το κατσίκι για πρωινό στην Άτκινς!
;-)

4:33 pm

 
Blogger Sophia said...

@an-lu
Χιχι, είπαμε, εμείς εδώ δεν τρώμε αργά το βράδυ βραδυνό, απλά παίρνουμε το πρωινό μας πάρα πολύ νωρίς πολλές φορές (θα το έλεγα brinner, κατά το brunch, αλλά προτιμώ να το τρώω παρά να το λέω)!!!
;-D

6:15 pm

 
Blogger Unknown said...

Μας αρκεί να υπάρχει το λογότυπο στη συκευασία...
Η παράδοση αποδεκτή και με ΚΤΕΛ...

9:11 am

 
Blogger YO!Reeka's said...

χα χα καλό. αρκεί να μην βγεις στην παραλία μετά και πας στον πάτο απευθείας

1:48 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Χοχο, και αν δεν έχει ΚΤΕΛ, τότε με ταχυδρομικό περιστέρι, ή τις κουκουβάγιες από το Harry Potter!! (Σαν να πήρε μια το μάτι μου εδώ δίπλα...)
;-D

@yo!reeka's
Μπρε, εμείς οι φελλοί έχουμε ιδιότητες που μας προφυλάσσουν από τον πνιγμό!!! Άλλωστε στην παραλία, εθιμοτυπικά, χτυπάμε ωράρια που υπερκαλύπτουν τις ώρες χώνεψης!
;-D

3:45 pm

 
Blogger Λεξικό της Αργκό said...

Α, ρε Σοφία! Με έφτιαξες πάλι! Πάνω που γύρισα από μια ξενέρωτη capresse είδα το κατσικάκι σου και η μυρωδιά του έφτασε μέχρι Βουδαπέστη. Θα μου διαλύσεις το στομάχι με τα υγρά που εκκρίνει άδικα...
Πολλές ξένες λέξεις που αρχίζουν από J είδα σε αυτό το πόστ. Δεν πίνεις κανα Jameson να έρθεις στα ίσα σου;
Αλλά τι ανάγκη έχεις εσύ; Εσύ έχεις το κατσικάκι.
Εδώ είμαστε τυχεροί αν βρούμε κανένα μπουτάκι αρνίσιο, το οποίο το πουλάνε μαζί με τα ψάρια, ως είδος πολυτελείας και με τιμή ανάλογη του αυγοτάραχου Μεσολογγίου.
Σλουρπ!!!

12:01 am

 
Blogger Sophia said...

@λεξικό της αργκό
Λεξικό, παιδί μου, χαραμίζεσαι εκεί στην ξενιτιά! (Πότε είπαμε έρχεσαι? Γιατί έχουμε κάτι πήλινες γάστρες που περιμένουν τους καλούς τους φίλους για γλέντια, με ψάρια του βουνού!!)
Ναι, ναι, Jameson,Jameson, και με μέλι(ρε συ, την θυμάσαι εκείνη την καλή συνταγή του Στράτου με το κέικ και το Jameson? Πωπω, πάω να κάνω βουτιά στα αρχεία μας!!) αν και τις τελευταίες μέρες, τσακίζω κάτι Guinness με σάντουιτς σολωμού!
Τι, ακόμα εκεί είσαι?? Κανόνισε, γιατί τις επόμενες μέρες εκδηλωνόμαστε κάργα, έκθεση φωτογραφίας και εκδήλωση για το Moodle (blogs και the J-word!!)οπότε παίζουν γουρουνοπούλες, και μεζεδιλίκια!
;-D

9:04 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home