Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Sunday, May 18, 2008

Είναι η ρουτίνα κι η αδράνεια εχθροί μου

Σαββατοκύριακο, και μεσημεριανό τραπέζι Σαββάτου για τα χρόνια πολλά και καλά της πολυαγαπημένης μου φιλενάδας, για μια ακόμα φορά με lousy timing για να μην χάνουμε και το καθιερωμένο μας πλέον στυλ, στην Καλαμάτα!

Ο ψήστης φανταστικός, η δέ μαγείρισσα δεν το σχολιάζουμε καν, και δεν είναι τυχαίο που ΔΕΝ έχουμε φωτό από το τραπέζι γιατί κανείς δεν ήθελε να αφήσει εκτεθειμένα τα καταπληκτικά εδέσματα (θέλω κι άλλη σάλτσα, θέλω κι άλλη σάλτσα) στα πηρούνια των άλλων χάνοντας χρόνο με φωτογραφίες!!! Και η μάχη βέβαια, έγινε στο σουφλέ σοκολάτα, με παγωτό (θέλω κι άλλο σουφλέ, θέλω κι άλλο σουφλέ)!!

Μεζεδάκι, κανείς?

Ο Αττίλας, ένα καταπληκτικό κουτάβι, μια σκέτη γλύκα, την ώρα που οι μεγάλοι αραδιάζανε γελώντας όσα νέα δεν χωρέσανε στo msn, ζουλώντας λίγο τον χρόνο, και τα πιτσιρίκια ντυμένα ρόμποκοπ με τα προστατευτικά των inlines (ναι, ναι, ούτε και από αυτές τις θεαματικές σκηνές που γράψανε ιστορία υπάρχει φωτογραφικό ρεπορτάζ, για αποφυγή βασκανίας και ζήλιας για την περισσή χάρη που μας διακρίνει!). Έτσι λοιπόν, χάνετε και την μοναδική χρήση της επιγονατίδας ως σαγιονάρα από την Ιωάννα!
;-D

Κυριακή, μέρα των μουσείων, και για άλλη μια φορά, πρωί πρωί με την πρώτη δροσούλα (χμφ... και ολίγον από νύστα που κράτησε μέχρι την είσοδο μόνο), χωρίς παιδάκια και με καταπληκτική παρέα, σχεδόν ιδιωτική ξενάγηση στην καταπληκτική Ψηφιακή Έκθεση του Μουσείου της Ιστορίας των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων!!Το προσωπικό εξαιρετικό, όπως πάντα, και πανέτοιμο να ξεναγήσει όλους όσους δηλώσαν συμμετοχή (χοχο, εμείς το απολαύσαμε χωρίς τα πλήθη!!). Το υλικό ξενάγησης στα pda αλλά και στις οθόνες διεπαφής πάρα πολύ καλό και βέβαια, μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή!!! (Serial fan του Μουσείου, χοχο!)

Αυτό, για να μην ξεχνιόμαστε, είπαμε, μπορείτε να μου το κάνετε δώρο (μαζί με τo hybrid RX400h της Lexus)!!!

A, και επίσης για να μην ξεχνιόμαστε, μια τάρτα σοκολάτα όπως κατεγράφη κατά τις μεσημεριανές ώρες... Λίγο αργότερα, η άδεια ταρτιέρα στον νεροχύτη (το σπίτι έχει υψηλό βαθμό εξάτμισης στην τάρτα σοκολάτα...)
;-D

Κυριακή μεσημέρι, και ο χώρος μπροστά από το Δημαρχείο φιλοξένησε την 2η Σκυταλοδρομία Μοτοσυκλετιστών 2008 (εντάξει, και αυτές τις ζήλεψα λίγο, αλλά περισσότερο ζήλεψα την θέληση και την πρωτοβουλία των ιδιοκτητών τους!)
;-D

Ώρα των δηλώσεων στα ΜΜΕ στο υπόστεγο του Δημαρχείου και οι μηχανές με το Σύγγρειο στο βάθος.

Nice, huh?
;-D

Κι ύστερα σου λέει, ποδήλατο....

Ναι, ναι, έχουμε και από αυτό....
;-D
Ready???

Get set, go..... (Θέλω κι εγώ κράνος -ποδηλάτου- με λουλουδάκια...)

Συνέχεια στο δρυοδάσος της Φολόης, με τους φίλους από τα μαθήματα φωτογραφίας (Δάσκαλε, πότε είπαμε θα πάμε ημερήσια? Νυχτερήσια? Πενθήμερη? Ξέρουμε κάτι μέρη, ψώνιο, χοχοχο!) Το δάσος καταπράσινο και καταπληκτικό, και, ω, τι σύμπτωση, στο δρόμο για ψητά!!!

"Και αυτο, παιδιά, είναι μια χελώνα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...."
;-D

Αν το μάθει η A'Tuin θα σας πω εγώ...

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....

The claw, the claw!!

;-D

To αυτοκίνητο, που...

... απορροφά το φως!!!
;-D

6 Comments:

Blogger snikolas said...

Πόσα ΚΜ έχει τώρα το fabia;

8:52 am

 
Blogger Sophia said...

@snikolas
217.600 και ανεβαίνουν!!
;-D

10:06 am

 
Blogger Unknown said...

Βαλτή είσαι παιδάκι μου με τα κοψίδια και τις τούρτες (και τις σάλτσες και και και και και ....);;;

ΧΜΜΜΦΦΦΤΤΤΤΤ....

2:33 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Α, ναι, σωστά, παρέλειψα να αναφέρω και τα κρασιά και τα συναφή (εμείς τα κοψίδια, εσείς τα ούζα.... χοχοχο)!!! Και τι κρασί μάλιστα, παραγωγή των κολλητών στη Θεσσαλονίκη, άλλο να σου λέω και άλλο να πίνεις!! Αμ, πώς!!!
;-D

3:05 pm

 
Anonymous Anonymous said...

Ωραίο post!! Ταξιδιάρικο!!

3:26 pm

 
Blogger Sophia said...

@unclescrooge
Μερσί, μερσί!
;-D

11:10 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home