Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Wednesday, November 14, 2007

Running through the monsoon

Οι 202.000 km στάθηκαν για λίγα δευτερόλεπτα στο καντράν και περάσαν πλέον για το Fabia, με φανφάρες και τυμπανοκρουσίες! Τρώει με γρήγορο ρυθμό και τα χιλιόμετρα αυτής της χιλιάδας, κατά εκατοντάδες, σε μικρά χαρούμενα ταξίδια, γεμάτα μουσικές και γέλια (χμ..., εντάξει, και φαγητό, αλλά μην το κάνουμε θέμα!). Ταξιδεύει με ήλιο και βροχή, καταιγίδες και φθινοπωρινά καλοκαίρια! Σε πόλεις και παραλίες, εθνικές και δασικούς δρόμους! Κουβαλάει από τα αξεσουάρ του μπριτζ και Τrivial Pursuit (το Genus edition) μέχρι ποδήλατα (ναι, ναι, και το γνωστό διάσημο φτυάρι!!), βιβλία και κρεμάστρες για wetsuit και μαγιώ (τώρα είναι καλύτερες οι παραλίες) και ποτέ, μα ποτέ δεν βαριέται!
Go, go, go!!!!!!!
;-D

4 Comments:

Blogger An-Lu said...

Μιά χαρά τη βρίσκω! Να υποθέσω πως είναι και πολύ οικονομική στο "φαγάκι" της;!

12:24 pm

 
Blogger Sophia said...

@an-lu
Ε, μην το υποθέτεις και τόσο, χιχι!! Γιατί όταν είμαι στον αυτοκινητόδρομο, τρώει την βενζίνη με γεωμετρική πρόοδο!! Πάντως, κατά μέσο όρο, ένα ντεπόζιτο βενζίνη με βγάζει για περίπου 650 χιλιόμετρα, και αν κάνω τρομερή οικονομία, λίγο παραπάνω.

2:08 pm

 
Blogger snikolas said...

και ξαναλέω... 202.000km; πω πω... Τι προβλήματα σου έχει βγάλει μέχρι τώρα;

3:13 pm

 
Blogger Sophia said...

@snikolas
Χεχε, μέχρι την επόμενη φορά που θα το πεις, θα έχουν γίνει 203.000!! Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
αισθητήρας τιμονιού, γρύλλος παραθύρου οδηγού, γρύλλος παραθύρου συνοδηγού, κλειδαριά οδηγού και πίσω επιβάτη, διακόπτης παραθύρου οδηγού (άμα ανοιγοκλείνεις το παράθυρο συνέχεια, αυτά παθαίνεις),κάτι βαλβίδες, βάσεις μηχανής και βέβαια, δεν συζητάμε τα κλασσικά τακάκια, μπουζί, μπαταρία, αμορτισέρ, ζανφόρ, ελαστικά και τέλος πάντων αυτά που αλλάζεις σε κάθε αυτοκίνητο. Ο αισθητήρας τιμονιού και οι γρύλλοι, καθώς και οι ανόητες κλειδαριές, είναι θέμα κατασκευής αυτοκινήτου θεωρώ και κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να χαλάσουν τόσο γρήγορα. Τα υπόλοιπα πήγαν από φυσιολογική φθορά (ή και εχμ... λακούβες και χωματόδρομους και πέτρες όσον αφορά τις βάσεις της μηχανής... εχμ... εχμ...). Άσε, γιατί αυτές τις μέρες μου φαίνεται πως ο γρύλος μου κάνει έναν περίεργο θόρυβο, θα φρικάρω άμα ξαναχαλάσει, μιλάμε σε έναν μήνα θα κλείσει 2 χρόνια, το όριο της εγγύησης... Απίστευτο? Φταίω εγώ μετά που θέλω το υβριδικό της Lexus?
;-D

3:26 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home