Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Thursday, September 04, 2008

In the land of Ali Baba...

Πρωί πρωί, και μια κόκκινη καλημέρα μόλις βγεις από την πόρτα (χμ.. λιαστές, πάστα, μιαμ μιαμ... Πόσα βάζα είπαμε έχει στην ραφιέρα?)
;-D

Και όσο για την δουλειά....
;-D

Wow, καλό το πιτσιλιστίρι!!! Τύλιξέ μου τρία...

Εδώ η καλή ντουζιέραααααα!! Καταζητείται σκονισμένο Fabia για πλύσιμο! (Χμ.. να σας πω, αν εξαιρέσουμε το PR, μήπως να ντουζάρετε καλύτερα κατά βραδάκι μεριά? Είμαστε οικολόγοι λέμε....)

Σεπτέμβριανός ουρανός..... simply irresistible...
;-D

(Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για διαφημίσεις! Προβολέας με φωτοβολταϊκά, η λύση για τον σύγχρονο ΔΕΗόπληκτο... Ενίοτε, χρησιμοποιείται και ως καθρέφτης. Κατά της βασκανίας. Με δύο προβολείς, τρεις τσίχλες δώρο.)

Και το πρόγραμμα για τον σύγχρονο άνθρωπο (η χαρά του βενζινά είπαμε...): Δεκατιανό στην Ολυμπία, μεσημεριανό κάπου 135 χιλιόμετρα μακριά κάτω από τις μπουκαμβίλιες και τα γιασεμιά, (yo, guys... we're missing a wall here??!!?? What gives?) ηλιοβασίλεμα στην Πύλο, και ταξίδι από την χώρα του Καπετάνιου, που τα φορτηγά του την αδειάζουν σιγά σιγά από τους πράσινους κατοίκους της, με τον Κεμάλ να καίει τα twitter... Καπετάνιε, όσα χιλιόμετρα γης και να αγοράσεις, όσες συνειδήσεις, όσα νερά κι αν στερέψουνε στο διάβα σου, όσες ελπίδες, πάλι μόνο δυό μέτρα γης είναι όσο χρειάζονται όλοι, από τον πιο φτωχό μέχρι τον πιο πλούσιο... Εμείς πάντα θα θυμόμαστε το δρόμο δίπλα από τη θάλασσα.... Και θα χώνουμε τα πόδια μας στην άμμο, και όχι στο πισινί πλακάκι... Και δεν θα αγοράζουμε το παραμύθι σου....
;-D

Και μερικές συμβουλές προς το ευρύ αναγνωστικό κοινό μου των 5 (ε, παιδιά, ξέρω έναν πολυ καλό γιατρό...) νοματαίων...
Στην περίπτωση που περάσετε όλη την ημέρα σας κουβαλώντας πράγματα και μπαζώνοντας τους σκουπιδοτενεκέδες της γειτονιάς, (τύφλα να έχουν τα γυμναστήρια...) και ειδικά, μετά από μερικές ακόμα βόλτες στις γειτονικές παραλίες για να εκτιμήσετε τον βαθμό εξάτμισης της σανγκρίας (σαν ζεστή ήταν τώρα που το σκέφτομαι..) αποφύγετε να κάνετε τα εξής πάνω από τον υπολογιστή σας:
  • Άνοιγμα μπουκαλιού νερού κοντά στο πληκτρολόγιο.
  • Στην περίπτωση που επειγόντως πρέπει να αφαιρέσετε το καπάκι, φροντίστε ώστε να μην είναι κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό (τι, αγοράζετε εμφιαλωμένα σε πλαστικό? Ντροπή μας.....)...
  • Μην, και ξαναλέω, ΜΗΝ ζουλάτε το μπουκάλι... Δεν είναι το στρώμα που κεφαλοκλειδώνατε 3 ώρες πριν, ούτε σίδερα.. είναι εύκαμπτο και το περιεχόμενο επιρρεπές στην βαρύτητα..
  • Τι? Κάνατε το πληκτρολόγιο (και γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) και όλο το laptop λαμπόγυαλο?
  • ΚΛΕΙΣΤΕ τον υπολογιστή πριν σφουγγοκοπίσετε την καινούρια σας πισίνα... Βγάλτε τα πληκτρα και στεγνώστε με πιστολάκι (οι ανταύγειες και η μιζανπλί δεν είναι απαραίτητες) ΑΦΟΥ κλείσετε τον υπολογιστή...
Γιατί αλλιώς, θα σας εκφράσει (αφού συνέλθει από το τσοκ) την άποψή του με τα παραπάνω λόγια..... (και πάλι, λίγα λέει...)
;-D

10 Comments:

Blogger Χρήστος Αθανάσουλας said...

Επειδή είναι τα λόγια μου φτωχά...

πάρε αυτό λοιπόν που πριν σε διαβάσω σκέφτηκα ότι ταίριαζε στο ηλιοβασίλεμα της Πύλου...

http://www.youtube.com/watch?v=wE_yLoPf-w0

και κάνε το ότι θες...

4:23 am

 
Blogger Sophia said...

@απ' αλλού
Χιχι, εμείς όμως αντί για τα παραμύθια της Χαλιμάς, επιλέγουμε να διαβάζουμε για Μαύρες Τρύπες και Σύμπαντα Βρέφη....
;-D

8:17 am

 
Blogger Unknown said...

ΟΥΦ...

Είδα την πρώτη φώτο και ετοιμάστηκα να πάρω μια ταραχή, αλλά ευτυχώς δεν ακολούθησαν μεζέδες...

Όχι βράδυ, αυγή το πότισμα. Βράδυ λιμνάζει και αναπτύσσονται κουνούπια. :)

Εμ άμα πηγαίνεις με το μπουκάλι στο λάπτοπ δεν θα κάνεις δουλειά :p

11:04 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Χιχιχι, δηλαδή να μην την ποστάρω την φωτό με τις έτοιμες τις ντοματούλες??? Οι μεζέδες πάντα ακολουθούνε!!! Τώρα είμαι σε φάση παραγωγής και λιαστής ντομάτας, και πάστας ντομάτας, και πάστας ελιάς.... Δεν έχω καταλήξει αν θα τις κάνω με γεύσεις, ή απλές... Τι προβλήματα....

Στους κήπους μας (όχι αυτούς της Βαβυλώνας, τους άλλους....) ποτίζουμε αμέσως μετά τη θάλασσα (στις 8 το βράδυ) τρώγοντας σύκα και πριν την βόλτα, γιατί για την αυγή δεν μπορούμε να κάνουμε αξιόπιστο προγραμματισμό! Αλλά μην ανησυχείς, για τις ντουζιέρες θα κάνουμε το σχετικό σχόλιο στην αρμόδια Υπηρεσία και λίγο πιο επίσημα...
Δεν το λέμε λαπτοπ, πλάτςτοπ το λέμε από χτες...
;-D

11:33 am

 
Blogger Unknown said...

Βαλτή είσαι πουλάκι μου με τους μεζέδες σου;

Αυγή λέμε, δεν ανέχω τα κουνούπια, βάλτε αυτόματο ποτιστικό...
Και μερικές αράχνες να σας βρίσκονται ;)

12:47 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Χιχιχι, τι λέτε κύριε, δεν θα φτιάξουμε τα μεζεδικλίκια μας? Πλάκα μας ποιείτε??? Και τι θα κερνάμε τις κολλητοί όταν έρχονται σπίτι? Τι θα παίρνουμε για μεζέ στην παραλία? Τι θα βάζουμε στα σάντουιτς? Στην ψητή φέτα? Στις σάλτσες? Τρία πεντόλιτρα βάζα με ελιές έχει ο πάγκος αυτή την στιγμή επάνω, και άλλο κανένα δίκιλο κυκλοφορεί πέρα δώθε και μας κλείνει το μάτι!!

Οι αράχνες είναι θεές!!!! Τους κάνω ειδικό αφιέρωμα γιατί είναι οι αδίστακτες κυνηγοί των centipeds του σπιτιού!!! Λατρεύω τις αράχνες!
;-D

1:01 pm

 
Blogger Unknown said...

Ψιτ...
Τα Ντίγκο ήταν έξι, δεν τα είχα μετρήσει καλά, ξέφυγε ένα και έρχεται προς τα εκεί :ppp

1:14 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
ΧΑΧΑ, στείλτο να δεις τι έχει να πάθει, θα του πετάω ντομάτες για να το μαρινάρω και μετά θα το κάνω στην πήλινη γάστρα με ελιές και κρασί!
;-D

1:19 pm

 
Blogger Unknown said...

Στο επόμενο επισόδειο θα καταλάβεις γιατί θα αποτύχεις :p

8:02 pm

 
Blogger Sophia said...

Τι? Πως? Αμφισβητούνται οι δυνάμεις μου??? Κάτσε να βουτήξω το δάχτυλό μου στο λάδι (είμαστε και παραγωγοί, δεν θέλω αηδίες...), και θα σου πω εγώ!!!!
;-D

8:06 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home