Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Sunday, April 13, 2008

Hello Afrika, tell me how you're doin'

Και ενώ τις τελευταίες μέρες ο αέρας μας έχει κάτι από Αφρική, εδώ στους ημιτροπικούς, απολαύσαμε και λίγο μπλε ουρανό, αρκετό για να πάμε να κάνουμε ποδήλατο στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής...

... ακούγοντας πολύ προσεκτικά όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για την ασφαλή συμπεριφορά στον δρόμο...

... και για λίγη ώρα, ζήσαμε στον πλανήτη Happy,

... δοκιμάζοντας αυτά που κανονικά έπρεπε να θεωρούμε αυτονόητα (χαλαρά είμαι η μόνη που φοράει κράνος ποδηλάτου στην ευρύτερη περιοχή, προς μεγάλη τέρψη των μικρών, με μοναδικές εξαιρέσεις τους αθλητές ποδηλασίας και κάτι ξένα παιδάκια!!! ΧΑΧΑΧΑ!!)

Δεχθήκαμε στο σχολείο μας επίσκεψη από το Γυμνάσιο Πεντέλης όχι για να ανταλλάξουμε τις στάχτες μας, αλλά για να ακούσουμε μέρος από το έντεχνο πρόγραμμα για το οποίο βραβεύτηκαν!! Οι νότες από 4 τραγούδια σε πραγματικά καταπληκτική εκτέλεση, συναγωνίστηκαν για λίγο τα κελαηδίσματα των πουλιών και στολίσανε την μέρα μας!! Guys, thanks!!! Keep playin!
;-D

Κατά την διάρκεια του ΣΚ αυξήσαμε σταθερά την μέση θερμοκρασία της περιοχής για λίγες ώρες και μας δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε τρελούς τρόπους παρκαρίσματος, την μια στα 2 εκατοστά από το Fabia, και την άλλη στο μισό μέτρο από το πεζοδρόμιο!!!!!! Χοχοχοχο!!

Μετά από την κλασσική ταβέρνα, μια βόλτα γύρω από την Ολυμπιακή Ακαδημία της οποίας τους χώρους απολαύσαμε προχτές με το σχολείο μετά από αρκετά χρόνια, και χάσαμε όλοι από τουλάχιστον 1 κιλό με το παιχνίδι!!!


Λίγο από Afrika στο Fabia!!! Στα πόσα κιλά Σαχάρας κάνω παραλία? Γιατί νερό ήδη μπάζει το Fabia κατά καιρούς!!


Και εκεί που πρώτα το πράσινο γέμιζε το μάτι, τώρα πια, τα καινούρια συρματοπλέγματα με την άπλετη θέα...

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Κατάφερες να δείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μπλέ; Γιατί ακόμα και η θάλασσα ασπρουλοκαφετίζουσα ήταν :(

3:50 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Κοίτα, από την Τετάρτη και δώθε, κάτι ψήγματα μόνο ευκαιριακά απλά για να μας τρέχουν τα σάλια! Αλλιώς, η ατελείωτη σούπα αυγολέμονο!!! Ασπρουλοκαφετίζουσα θάλασσα? Yikes... τι στο καλό, γιατί η δική σας δεν είναι πρασινί??? Στο μεταξύ, ο ήλιος ήλιος!!! Πάνω που είπα πως θα κάνω λίγο οικονομία στην αντιηλιακή, τζίφος... Επίσης, εμένα τα γυαλιά μου έχουν κάτι ωραία φίλτρα, και το μπλέ το βλέπω και πολύ μπλε να 'ούμε!!!
;-D

4:13 pm

 
Blogger Unknown said...

Μακάρι να ήαν πρασινί αλλά...

Με τον ασπροκαφετίζον ουρανό... ένα μπλιάχ βγήκε...

4:21 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Χμ.. κοίτα, σου συστήνω να ακολουθήσετε το παράδειγμά μας, εμείς τα δέντρα μας τα βάψαμε πράσινα, κάντε το αυτό για την θάλασσά σας, αν και, σήμερα ανέλαβε ο ουρανός το θέμα και χτυπάει υπερωρίες!!!!
;-D

4:32 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home