Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Monday, April 07, 2008

Γιαβάς, γιαβάς....

Το βράδυ της Κυριακής μας και τα ξημερώματα της καινούριας βδομάδας στολίστηκαν (μετά από ένα ΣΚ Indiana Jones σε καταιγίδες, πράσινες ζούγκλες και βόλτες στο παρελθόν!) με την εκδήλωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, Το τσέλο συναντά το ρεμπέτικο, στην ταβέρνα "Αρχοντικόν" στο Λεβεντοχώρι!

Προβλήθηκε η πολυβραβευμένη ταινία της Αγγέλας Μυλωνάκη «Μπάχ & Μπουζούκι» (διάρκειας 35΄) σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη από παλιούς και καλούς φίλους, κέφι, ζωντάνια και πολύ πολύ γέλιο!!!


O Χρήστος, πάντα πρόθυμος να δώσει την θέση του προς όποιον έφτανε καθυστερημένος με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της βραδιάς να έχει ανακυρηχθεί επάξια ως πρωταθλητής στις μουσικές καρέκλες!! (Οκ, εντάξει, για τα καλώδια δεν λέμε τίποτα!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Η ταινία, ευαίσθητη και καταπληκτική μέσα σε μια πρωτότυπη ατμόσφαιρα και σε χώρο έξω από τα συνηθισμένα μας δεδομένα!

;-D

Το όφωνο, το όφωνο!!!

Αλλά το μεγάλο μέρος της βραδιάς, ήταν μουσικό, καθώς τα γνωστά και εξαίρετα τοπικά σχήματα ξεκινήσαν το μουσικό μέρος της βραδιάς με μια μεγάλη γκάμα ρεμπέτικων. Η Αγγέλα Μυλωνάκη μιλάει για την ταινία και την μουσική της!

Και τα "Μουρμουράκια", το μουσικό σχήμα που απέκτησε υπόσταση μέσα από την ταινία, πήραν μετά την σκυτάλη και συνέχισαν το ταξίδι μας στους δρόμους της μουσικής!

Και με το πέρασμα της ώρας...

... τα δύο σχήματα γίναν ένα, και τον λόγο είχε το τραγούδι και ο χορός.

Οι παραγγελιές δίναν και παίρναν and the cameras were rolling!




"Θα ονειρευτώ τη θάλασσα και τον Μπαχ"
;-D

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Όοοοπα...
Το ρίξαμε και στη ζεμπεκιά;

10:07 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Ώπα, ώπα!!! Ποιός? Πού? Άμα σου πω έπεσε ο φακός στο πάτωμα και τον ψάχναμε θα με πιστεψεις? (E, κοίτα, εμείς θα τα χορεύαμε και μπαϊντούσκα, άμα λάχαινε, αλλά δεν πήγαινε ο ρυθμός!!!)
;-D

12:30 am

 
Blogger YO!Reeka's said...

χάλια περνάτε!!!

1:35 am

 
Blogger Sophia said...

@yo!reeka's
Ναι, άστα, αγαπητέ, ζούμε ένα δράμα! Θέατρα, μουσεία, εκδρομές, ημερίδες, νυχτερίδες, βόλτες, είναι απελπιστική η κατάσταση!
;-D

9:17 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home