Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Tuesday, April 10, 2007

Πολυθρόνα για δυο

- Πόθο κοθτίδει αυτό?

- Θεία, χω'άμε μαδί με τη Χ'ιθτιάννα θτο αβγό! Αλλά είναι μικ'ή και δεν μπο'εί να το γυ'ίθει!

11 Comments:

Blogger YO!Reeka's said...

χοχοχο

7:54 pm

 
Blogger Sophia said...

@yo!reeka's
A, ωραία, ο Αη Βασίλης (ΧΑΧΑ, μετά τον Νικόλα περνάς και από εδώ??)!! Λοιπόν, σημειώσε τι θέλουμε: Rusig τραμπάλα (9 ευρώ), μια πλήρη σειρά λούτρινων επί δύο, τα δύο εικονιζόμενα καλάθια αποθήκευσης (σελιδες 136-137 από τον κατάλογο του ΙΚΕΑ), την παπλωματοθήκη με τα νούμερα της σελίδας 11, δύο τυρκουάζ σκαμπουδάκια (σελ. 13) για τα παιδιά, και για μένα την MAMMUT συρταριέρα (σελ. 131) για να την βάλω στο μπάνιο μου! Milk and cookies (το τσουρέκι και τα κοκορέτσα τα φάγαμε) δίπλα από το τζάκι!
;-D

8:10 pm

 
Blogger snikolas said...

haha... καλό! :)

9:24 pm

 
Blogger Unknown said...

Εγώ για πελαργό ήξερα.. αλλά άμα είναι και στα πασχαλινά αυγά να μην τα σπάω γιατί δεν ξες τι μπορεί να μου τύχει :ppp

11:56 am

 
Blogger Sophia said...

@snikolas
Χεχε, καλά που ο ανιψιός μου δεν ξέρει να διαβάζει (είναι μόλις τριών), αλλιώς θα σου έλεγα εγώ για τα cookies της Aegean ("θεία, εμένα μου α'εθουν τα μπιθκοτάκια, να φτιάκθουμε κι άλλα, θα τα φάω όλα, αλλά θα θε κε'άθω και εθένα")!
;-D

@darthiir the abban
Άσε, δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τα αυγά τη σήμερον! Σκέτη kinder έκπληξη!! Αν και πρέπει να σε ενημερώσω πως εκτός από τον πελαργό, υπάρχουν και τα λαχανάκια, σύμφωνα με τα αξιόπιστα παραμύθια που διαβάζουμε, για αυτό, προσοχή και στους κήπους! Όσο για το συγκεκριμένο, λειτουργεί σαν incubator apparently: "θεία, εγώ βάδω θτο αβγό τα δωάκια μου, γιατί τα δωάκια γεννιούνται από το αβγό".(Πολλά ντοκυμαντέρ βλέπουμε μου φαίνεται...)
;-D

12:10 pm

 
Blogger Unknown said...

Καλά είναι τα ντοκυμαντέρ...
Τις διαφημίσεις να φοβάσαι :ppp

6:18 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Τις διαφημίσεις, δεν τις φοβόμαστε, τις σκίζουμε! Και τις γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια επίσης! Για να μην σου πω, πως χαλαρά, έχουμε το μοναδικό μικρό που ξέρω, με το οποίο μπορείς να μπεις σε Jumbo (ή και σε άλλο μαγαζί) και δεν κλαίει, δεν ουρλιάζει, δεν ζητάει να του πάρουμε πράγματα και που επίσης είναι ΟΚ να αγοράσεις κάτι για άλλο παιδάκι και τίποτα απολύτως για αυτόν! (Φτου να μην τον ματιάσω...)
;-D

6:49 pm

 
Anonymous Anonymous said...

χαχαχα!Όλα τα λεφτά!

Χρόνια σας πολλά*

9:16 pm

 
Blogger Sophia said...

@evelina_z13
XAXA, actually, η πολυθρόνα δεν είναι όλα τα λεφτά, αλλά τα μισά λεφτά, την είχε το ΙΚΕΑ στις προσφορές με 50%, καλό, ε??
;-D

9:19 pm

 
Blogger An-Lu said...

Κούτσου-κούτσου!

2:36 pm

 
Blogger Sophia said...

@an-lu
Και κούτσου κούτσου και γούτσου γούτσου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είναι άκρως ζουπηχτικά! (Και η πολυθρόνα εδώ που τα λέμε, μια χαρά είναι!)
;-D

7:23 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home