Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Friday, February 23, 2007

Take 5!

Και τώρα, αγαπητό μου κοινό, πάρτε και από εδώ 5 αλήθειες για μένα, και τα παράπονά σας στην Εβελίνα!

1. Δεν μου αρέσει να μιλάω στο κινητό παρά μόνο για πράγματα συνταρακτικής σημασίας τύπου "βρήκα ένα καταπληκτικό μπλουζάκι στα attrattivo, με 50% έκπτωση, να σου πάρω κι εσένα?" ή για απλές συννενοήσεις του λεπτού. Αν αποφασίσετε να μοιραστείτε κάτι συναρπαστικό από την ζωή σας μαζί μου, επιλέξτε το σταθερό (αν και το φόρτε μου είναι το live mode όταν το επιτρέπουν οι αποστάσεις) και βεβαιωθείτε ότι δεν σας λέω συνέχεια "ναι, ναι, ναι, αχά, ναι" (βέβαιο σημάδι πως εκείνη την ώρα παρακολουθώ κάτι στην τηλεόραση, κάνω δουλειά στον υπολογιστή ή γεμίζω ντομάτες). Ό,τι μοιραστείτε μαζί μου μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας είναι βέβαιο πως το έχω ξεχάσει σε 3 λεπτά και επίσης έχω παραλείψει να αναφέρω σημαντικές παραμέτρους στη συζήτηση (σαν να μιλάτε με τον Forest Gump ένα πράγμα, αλλά στο πιο χαριτωμένο). Πιθανότατα να σας ξαναπάρω άλλες πέντε φορές για να ξεκαθαρίσω το θέμα υπό συζήτηση και τελικά να κατορθώσω, πάλι, να τα κάνω σαλάτα.

2. Είμαι πολύ ευσυνείδητη οδηγός. Στις εθνικές οδούς οδηγώ πάντα με τα φώτα αναμμένα, φοράω πάντα μα πάντα ζώνη με το που μπαίνω σε αμάξι (είτε ως οδηγός είτε ως επιβάτης), ποτέ δεν κατεβάζω αυτοκίνητο σε κέντρο πόλης, και όνειρό μου είναι να βρω κάποιον να δείρει gratis αυτούς που οδηγούνε κρατώντας το μωρό τους αγκαλιά.

3. Είμαι πολύ αφηρημένη και ξεχνάω πάρα πολύ εύκολα πράγμα που σημαίνει πως τα μυστικά σας είναι πολύ ασφαλή (My name is Dory and I am blue)!!! Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μου το ίδιο μυστικό ξανά και ξανά και η έκπληξή μου θα είναι όλες τις φορές αυθεντική. Εξαιρούνται μυστικά που κρύβουν πάθος και δράση ή μυστικά εξαιρετικά σημαντικά στον αφηγητή, αυτά τα θυμάμαι κυρίως, αλλά μόνο αν αφορούν φίλους και γνωστούς, το κουτσομπολιό για αγνώστους με αφήνει παγερά αδιάφορη (εξ' ού και η κακή μου μνήμη στην ιστορία, τι είμαι εγώ, καμιά κουτσομπόλα να θυμάμαι πότε πέθανε ο ένας, πότε έζησε ο άλλος, ποιούς κατακρεούργησε και όλα τα συναφή? Οι δε βυζαντινές δυναστείες περάσαν χωρίς να αφήσουν τα ίχνη τους πουθενά στο συνειδητό και το ασυνείδητό μου!)

4. Εξαιτίας του καλού μου φίλου Dave, και του "Mook"(1999: Frank Sumatra Records) apparently υπάρχουν άνθρωποι στην Ταϋλάνδη (νομίζω...) που ακούνε την φωνή μου και έχουνε πληρώσει για αυτό!


5. Είμαι εξαιρετική στο multitasking, μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν όρια στις βλακείες που μπορώ να κάνω όταν παίζω με μικρά παιδιά, είμαι σχεδόν πάντα χαρούμενη (σε εκνευριστικό βαθμό από ότι μου λένε) και με κέφι (εξαιρούνται οι κηδείες και τα σοβαρά προβλήματα των φίλων) επιρρεπής στις βόλτες και την διασκέδαση, το ποτήρι για μένα είναι σχεδόν πάντα γεμάτο ή έτοιμο να γεμίσει, και ένα ξερό κλαδί είναι απλά μια παρέλαση από μπουμπούκια που περιμένουν να ανθίσουν!

Το μπαλάκι (από αυτά που έχω στο αμάξι) το ρίχνω στους: dermes, koyan, Στέλλα, alas και στο πολυαγαπημένο μου Daveaki!! Guys, you've been blog-tagged!
;-D

11 Comments:

Blogger Unknown said...

Όσον αφορά το 4 : Εμείς;;;;;;;;

(Στα 2,3 και 5 σημειώνω τα κοινά...;))

Φιλιά**

2:40 am

 
Blogger YO!Reeka's said...

ωχ αυτό με τη μνήμ δεν το συζητώ!

1:23 pm

 
Blogger snikolas said...

Αυτούς που κρατάνε το μωρό αγκαλιά ενώ οδηγούν θα έπρεπε να τους αφαιρείτε το δίπλωμα δια παντός.

5:55 pm

 
Blogger nyctolouloudo said...

This comment has been removed by the author.

6:01 pm

 
Blogger nyctolouloudo said...

ωραίο γραπτό..έχεις πολύ πλάκα!
και συμφωνώ απόλυτα με το 3...ειδικά με την γέννηση του Παππαφλέσα και τα μποστάνια των Κομνημών!

με το 2 έχεις απόλυτο δίκιο...πρέπει να τους παίρνουν το δίπλωμα και το μωρό...

6:02 pm

 
Blogger Χρήστος Αθανάσουλας said...

...πάρε 5 πεντάδες, να δεις!
Να είσαι καλά Σοφάκι!

10:11 pm

 
Blogger Sophia said...

@evelina_z13
Κοίτα, σε σένα θα το βάλω να το ακούσεις όταν θα έρθω στην Καβάλα!! Αν και κάπου πρέπει να το έχει σε mp3 ο Dave στην ιστοσελίδα του (still dark water).
;-D

@yo!reeka's
Ουπς, ξέχασα, τι είπες?
;-D

@snikolas
Συμφωνώ, αλλά πρέπει να σε ενημερώσω, είμαστε μειοψηφία... Εγώ γενικά φρικάρω όταν βλέπω παιδιά χωρίς ζώνες και χυμένα στα καθίσματα, καταλαβαίνεις, δε, όταν χρησιμοποιούνται για αερόσακοι! (Μήπως να αλλάξω χώρα?)
;-D

@nychtolouloudo
Και που να με γνωρίσεις και από κοντά! Θα με καταλάβεις αμέσως, είμαι το μοναδικό αμάξι στα μέρη μας με ελληνικές πινακίδες που κυκλοφορεί με αναμένα φώτα (εντάξει, και με μουσική στην ημιδιαπασών) την ημέρα στην ΜΟΜΑ.
;-D

@alas
Φανταστική η ομάδα του μπάσκετ από πεντάδες!! (Χιχι, έχουμε και αναπληρωματικούς?)
;-D

5:38 pm

 
Blogger Кроткая said...

τωρα τα είδα, λίγο αργά.

αλλά, θες να γίνουμε φίλες, κοριτσάκι;

12:38 pm

 
Blogger Sophia said...

@krotkaya
ΧΑΧΑ!! Αφού είσαι τόσο ριψοκίνδυνη, I am honoured to say yes!
;-D

1:31 pm

 
Blogger Unknown said...

Το (3), το (3)!
Να δώσουμε βάση στο (3)!

7:47 pm

 
Blogger Sophia said...

@Darthiir the Abban
Να δώσετε, να δώσετε!!!! Ό,τι δώσετε καλό είναι!!!! (Μπα, νόμιζα ότι τους κόβεις όλους με κάτω από τη βάση εσύ, χοχοχο!!)
;-Ρ

8:14 pm

 

Post a comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home