Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Thursday, April 05, 2007

Ειδικότης μας τα ναυάγια!

Απολογισμός Τεμπών: μισή ώρα, 5 περιπολικά και 9 τραγούδια (χιχιχι, τέλεια διαδρομή παρόλη την συννεφιά, το ψιλόβροχο και την ακίνητη κίνηση) από την διασταύρωση της Ελάτειας μέχρι την διασταύρωση του Στομίου για να φτάσει το Fabia σε μια Θεσσαλονίκη που χρύσιζε στον ήλιο, και το μόνο που άλλαξε στους οδηγούς, είναι το ότι οι Γκαζόπουλοι, αντικαταστάθηκαν από Γκαζακίδηδες, και Γκαζάκογλους (μα πόσα SUV και Peugeot Ralye χώθηκαν ανάμεσα στις λωρίδες με παράλληλη μετατόπιση σε αυτήν την δύσμοιρη περιφερειακή? Unpistevable....) και η μόνη μου παρηγοριά είναι πως όλοι πήγαν στα χωριά τους, μπορώ να το βεβαιώσω από την κίνηση στους δρόμους, κι έτσι βρήκα να παρκάρω, ακριβώς κάτω από το σπίτι μου (επιτέλους?!) μιας και η Καλαμαριά έχει γίνει πλέον τίγκα στο αυτοκίνητο!

Και καπάκι, η νέα διαφήμιση για τον τουρισμό στην Ελλάδα, στις ειδήσεις: προτιμήστε μας, κάνουμε εξαιρετική διαχείριση ναυαγίων, προσοχή, μην πάτε να ναυαγήσετε αλλού!

Χεχε, και κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση στα τελευταία (και όχι μόνο...) γεγονότα, ποιός μπορεί να αμφισβητήσει κάτι τέτοιο?
;-D

4 Comments:

Blogger snikolas said...

Θυμάμαι την καλαμαριά πριν από 16 χρόνια… μια γιγάντια παιδική χαρά! Τώρα φυσικά τα πράγματα όπως τα λες και εσύ είναι πολύ διαφορετικά.

11:19 am

 
Blogger Sophia said...

@snikolas
ΧΑΧΑ, ναι, ναι, τώρα είναι παιδική χαρά αυτοκινήτων!! Πάντως, το Πάσχα το προτιμώ από τα Χριστούγεννα, γιατί σοβαρά όλοι λείπουν και μπορώ να παρκάρω ακριβώς κάτω από το σπίτι μου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας!!! Από βδομάδα όμως, θα γίνει το μεγάλο ντου!!
;-D

3:05 pm

 
Blogger Unknown said...

"Ροβινσόν κρούσος"

Από το βιβλίο στο reality :p

11:57 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Χεχε, κάτσε να μην συχνάζω στα Friday's, γιατί μπορεί να μου κολλήσει και το όνομα!!!
;-D

12:12 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home