Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Thursday, December 14, 2006

On your marks...

Get set! Goooo!!


Setting up the school's weather station. "Wingardium leviosa" and off we go over the rooftop! ;-D

New perspective, pity it's a cloudy day!

5 Comments:

Blogger Βαγγέλης Μπέκας said...

Tsimentenia xontrokomena dentra me peritigyrisoyn apo pantoy!!

Pws me vlepeis to milaw kala to aggliko eeeeee?

3:41 pm

 
Blogger snikolas said...

Super φάση! Στα παιδιά πρέπει να αρέσει πολύ.

4:52 pm

 
Blogger Sophia said...

@vita mi barouak
Χιχιχι, το μιλάς μια χαρά το αγγλικό!!! Να σου στείλω λίγο πράσινο να κάνεις τα χοντροκομμένα σου δέντρα λίγο πιο user friendly? Και για πιο σουρεάλ στιγμές, θα προσθέσω και πολλά κιλά χρώματος παρτσακλί με πιτσίλες!!!

@snikolas
Εννοείς η βόλτα με τον κουβά ή ο μετεωρολογικός σταθμός γενικά? Χιχι, γιατί το πρώτο είναι προσβάσιμο μόνο στους ενήλικους του σχολείου, όσο για το δεύτερο, θέλουν, λέει, να προβλέπουν πότε θα πηγαίνουν εκδρομή!!! Πάντως, η φάση που καρφώνουμε καλώδια στους τοίχους και συνδέουμε μηχανήματα, έχει τρελό fan club πάντα!!! Κρίμα που δεν είναι όλα τα μαθήματα έτσι!

6:18 pm

 
Blogger An-Lu said...

I am deeply impressed!!!!!!!

4:06 pm

 
Blogger Agobooks said...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago

9:46 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home