Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Wednesday, February 11, 2009

And all the roads we have to walk along are winding

Το όνειρο του κολλητού έγινε πραγματικότητα εδώ και λίγο καιρό, και οι εκδηλώσεις των Διαδρομών (έλα όλοι οι Καβαλιώτες να γραφτούμε, κολλητέ, ακούς? Με γράψατε μέλος ή ακόμα????) έχουν πάρει για καλά τον δρόμο τους!! Με περισσή περηφάνια λοιπόν, καθόσον οι αναμνήσεις από την περσινή εκδήλωση (συγχαρητήρια κολλητέ και πάλι για την δουλειά την δική σου και των παιδιών...) είναι ακόμα ζεστές, παραθέτω το δελτίο τύπου. BE THERE!!!!
(Psttttt... άμα χρειάζεστε κανέναν για μπλονζόν, μπορώ να διακτινιστώ!!)
;-D


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πολιτιστικός σύλλογος "Διαδρομές" και η Δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας, διοργανώνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, εκδήλωση με τίτλο Αντιρρήσεις Απέναντι στους εθνικισμούς, στις θρησκείες και στον κοσμοδιορθωτισμό και θέμα τον αντιρρητικό λόγο στην Ελλάδα, το περιεχόμενο, τους ανθρώπους που τον εκφέρουν, τα μέσα έκφρασής του και τις αντιδράσεις που προκαλεί.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Θανάσης Τριαρίδης, συγγραφέας και επιμελητής της εκδοτικής σειράς «Αντιρρήσεις» και ο Νίκος Δήμου που θα συμμετάσχει στην εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αφορμή για την εκδήλωση είναι η ολοκλήρωση της εκδοτικής σειράς «Αντιρρήσεις» του εκδοτικού οίκου Τυπωθήτω. Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά «Αντιρρήσεις» θα βρείτε στην διεύθυνση http://www.triaridis.gr/keimena/keimD059.htm

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο από το site του συλλόγου http://www.diadromes.net/ με δυνατότητα παρεμβάσεων, ερωτήσεων και συμμετοχής στη συζήτηση από το κοινό που θα παρακολουθεί διαδικτυακά.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Κάτι για περιβάλλον υπάρχει????
Γιατί έχω ξεμείνει!!!!!!!!!

6:52 pm

 
Blogger Sophia said...

@Ελενίτσα
Ω, μα βεβαίως!!!! Check you email!!
;-D

6:56 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home